Afera "Respiratori": Pogledajte dolazak optuženih na Sud BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Da Bog da doživotne dobili sva trojica! AMIN!!

BiH

Da Bog da doživotne dobili sva trojica! AMIN!!

BiH

Da Bog da doživotne dobili sva trojica! AMIN!!

BiH

Da Bog da doživotne dobili sva trojica! AMIN!!

BiH

Da Bog da doživotne dobili sva trojica! AMIN!!

BiH

Djeci im ako Bog da ti respiratori zatrebali a pare koje su ukrali bile nedovoljne za liječenje! AMIN!

budući švaba

fikret je trebao staviti kravatu da izgleda bolje al i ovako nije loše.nešto kontam dobro bi bilo da se fikret kandiduje za naćelnika banja luke,kad je pokro u sarajevu toliko šta bi tek u banja luci sa dodikom pčkro,teško majci koja ga rodi,da vućič zna zanjega odlikovao bi ga kao i dodika,

BiH

Da Bog da doživotne dobili sva trojica! AMIN!!

@buduci

fikret je trebao staviti kravatu da izgleda bolje al i ovako nije loše.nešto kontam dobro bi bilo da se fikret kandiduje za naćelnika banja luke,kad je pokro u sarajevu toliko šta bi tek u banja luci sa dodikom pčkro,teško majci koja ga rodi,da vućič zna zanjega odlikovao bi ga kao i dodika, ka budući švaba Kod nas sve neke sale haha pihihi na racun kriminalaca nekad je bolje ne pisati ako nemas neki konstruktivan komentar, a nemas brige njih je sda nagradila,kao sto Vucic nagradi svoje kriminalce.

Mohikanac

Mogli bi usput i sjednicu vlade održati.

@@budući

Kod nas sve neke sale haha pihihi na racun kriminalaca nekad je bolje ne pisati ako nemas neki konstruktivan komentar, a nemas brige njih je sda nagradila,kao sto Vucic nagradi svoje kriminalce ka @budući Vidiš po pisanju da je u pitanju neki balavac koji se kao ,,šali".

Da vidim

Kod nas sve neke sale haha pihihi na racun kriminalaca nekad je bolje ne pisati ako nemas neki konstruktivan komentar, a nemas brige njih je sda nagradila,kao sto Vucic nagradi svoje kriminalce ka @budući Vidiš po pisanju da je u pitanju neki balavac koji se kao ,,šali". ka @@budući<< Ma vidim ali vise mi je dosta malih i velikih papaka koji glume komicare na racun lopovluka a u glavi propuh.

Blue

Kod nas sve neke sale haha pihihi na racun kriminalaca nekad je bolje ne pisati ako nemas neki konstruktivan komentar, a nemas brige njih je sda nagradila,kao sto Vucic nagradi svoje kriminalce ka @budući Vidiš po pisanju da je u pitanju neki balavac koji se kao ,,šali". ka @@budući<< Ma vidim ali vise mi je dosta malih i velikih papaka koji glume komicare na racun lopovluka a u glavi propuh. ka Da vidim<< Tako je.

Fuj

Najbolje nikad da se ne završi ovaj proces! Još godinama da ih gledamo kako nam se ovako cere u lice dolazeći i odlazeći. Na kraju će se i zaboraviti zašto im se sudi.

/ Najnovije