Afera "Respiratori": Pet stvari koje trebate znati o pravosnažnoj presudi

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tartufi

A zasto nam vi novinari to objasnjavate ili nekog pravdate ? U pravdu smo odavno izgubili povjerenje a narocito posljednjih godina.

333

Nema potrebe. Novinari su svakako zakasnili sa ozbiljnim pracenjem slucaja. Oni koje zanima istina su procitali presudu (npr. ja), i tu se dalje nema sta pricati. A sto ova trojica sada palamude i kukaju po medijima, za njih imam samo jedno pitanje: sto sve te stvari nisu iznijeli na sudu? Sad pakovat' kofer i mrs u zatvor. Da je bogdo pravosudje funkcionisalo svo ovo vrijeme, ne bismo ni dosli do onoliko mrtvih clanova porodica, prijatelja i sugradjana na KCUS-u. Da ne govorim o svim ostalim strahotama posljednjih 30 godina.

Nema zlocina za one koji imaju Krista!

A zasto nam vi novinari to objasnjavate ili nekog pravdate ? U pravdu smo odavno izgubili povjerenje a narocito posljednjih godina. ka Tartufi Kaze predak cucavaca Senout Veliki kad he napuckavao krscansku rulju na ubistvo egipatskog velikasa nezainteresovanog za kult obozavanja razapeta palestinskog jevreja.

Matrixus

Kaze predak cucavaca Senout Veliki kad he napuckavao krscansku rulju na ubistvo egipatskog velikasa nezainteresovanog za kult obozavanja razapeta palestinskog jevreja. ka Nema zlocina za one koji imaju Krista! O čemu ti majmune jedan trtljaš??

Gulliverus

Naum im je bio da maznu na nabavci, da se prikaže više, a ti je kod nas klasika, ali ta nabavka, ko je birao, koji stručnjaci, po kojim parametrima, a kad su kao skontali da to nije to, pa zašto nisu sve na avion i tražili zamjenu za aparate koji valjaju?? Jel moguće da nisu htjeli da priznaju grešku, ili je to sve ona opća nesposobnost, radi se sve u zadnji čas, nestručno, bez provjere. A pominju da su ovi iz Instituta za javno zdravstvo birali i preporučivali aparate!!?? Sve nesposobno al eto neka je podobno. Svaka čast bagro.

Sajo

Nisam citao presudu, a ni ovaj tekst. Samo sam onako presao. Ne zelim ni citati. Kontam kad je bila ta korona, bila je svugdje na svijetu, bez izuzetka. Sve su zemlje manje, vise panicno nabavljali respiratore, vakcine, sluzeci se raznim metodama. Ovakve su respiratore nabavljale i druge zemlje i to puno vise, jer smo ih i kroz donaciju dobivali. Sve je to bilo svugdje u svijetu, a samo se eto kod nas to nesto sudi za nabavku istih.

Givnaivko

O čemu ti majmune jedan trtljaš?? ka Matrixus O cemu ti vise seres iredento kristofasisticka?

Matrixus

O cemu ti vise seres iredento kristofasisticka? ka Givnaivko ****aivko koji si ti kreten Belme mi moje!! Hajgaloma!!

nasvasta

Kad nekog uhl****š sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake oćekuj kad tad neko stanje jer taj lažov da ima sekundu časnih namjera nebi se lažno predstavljao sa tim fake diplomama.

Posisi naciju i spasenje iz fra cMarijeve batarele

****aivko koji si ti kreten Belme mi moje!! Hajgaloma!! ka Matrixus

/ Najnovije