Afera respiratori: Oglasio se Fikret Hodžić na Instagramu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Si

Moj Fikro,primices ti taj noz vjeruj mi. Sva tvoja raja ce ti stajati iza ledja dok budes za njih, hladnu ostricu, ravno u trbuh primao! Bravo majstore!

Azazel

Mami ga svojoj ostavi smradu lopovski, postiftarski....

Clio

Prvo pravilo borbe je "Vrati pare lopove"

Malina

Zenica bluz

Da

Ma jasta, ti si zrtva sto si konto da ukrades. Kad drugi ha sto ne bi i ja, kad si faca, to je najmanje sto ovaj narod moze uraditi za tebe. Mrs vise nemoralni gadovi. Uhljupi sto ne vide dalje od svog nosa.

Inzinjer

Spiskali ste nase milione za fals-respiratore i ti sad objasnjavas pravila borbe?! Da imas prst obraza ne bi se ziv cuo do kraja tvog bijednog vijeka. Sve vas, na celu sa vjesticom Sebijom, treba u zatvor, oduzeti vam sve sto imate da se naplati steta, ...i trajno vam zabraniti da se bavite bilo kakvim javnim poslom ...pas vam mater!

Zlatko

Mislio si ih lapiti na brzinu ali izgleda da ces povratiti vrati koko sta si pozobala.Dosta je javasluka.

Guest

Dovoljno mi je da te vidim.!!

In

Hahaha, očigledno je frajer siguran da neće odgovarati. Možete ga samo napadati na portalu. Ima on jako zaleđe, i bšnga briga, još se javno i zajeb... E moj ludi narode, šta vam rade, baš ste ovčurine.

tizu

malinar, nemoj u zenicu dok nam vakcinu ne obezbijedis, drzim ti ledja

Ve

Klošaru mali provincijski

N.G

On da misli vratit pare on bi digao kredit

Gost

Ovo nije borba, već krivični postupak. Facta non verba. Činjenice, a ne riječi.

N.G

Nemojte tako on nije ukro on se snašo.Samo krađa je kad ukradeš metar drva e to je lopina treba u zatvor

/ Najnovije