Advokatski tim Sebije Izetbegović: 'Nismo zaprimili bilo kakvo rješenje, ponovo krše odluke Suda'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BAD

Sad smišljaju šta slagati narodu...a Zlica od Opaka vrišti na da ubrzaju!!!

AsAsova

Sto je na hapsite ? Sta cekate ?? Koga se bojite ?? Tu zmiju sto prije treba u zatvor strpat zajedno sa njenim saucesnicima koji je drze na UKC Sarajevo.. Otjerala je ku*va mnogo pravih doktora iz drzave, ugrozila zivote gradjana sa fadilom.. Da sam ja to uradio vec bi bio na robiji, ko nju cuva ?? Zasto ona moze radit kompletnom gradu o glavi bez ikakve kazne ??

Bosanac

***

nedaj se sebija!

sav muslimanski umet je uz tebe!

Pitam

Koliko kosta advokatski tim i iz cijeg dzepa ce se to platitii ??? Samo pitam !!

stručna, etična, hrabra, patriotkinja,

samozatajna, uvjek spremna da se žrtvuje i pomogne običnog, malog čovjeka. poštena supruga i brižna majka, sve to je sebija izetbegović!

Konacno...

... a sad je krajnje vrijeme da se pozove na odgovornost!

AsAsova

samozatajna, uvjek spremna da se žrtvuje i pomogne običnog, malog čovjeka. poštena supruga i brižna majka, sve to je sebija izetbegović! ka stručna, etična, hrabra, patriotkinja, HAHAHAHAHA sebija jesil to ti ?? Zrtvovala je ona grad, izvarala i izdala drzavu.. Strucnost dokazano lazirana, bezobrazluk nije nikad isto sto i hrabrost, etika joj je strani pojam, jos uvijek je na UKC a u bilo kojoj drugoj drzavi bi bila il u zatvoru il u kucnom pritvoru.. Mozda si pogodio za to majka/supruga al to uopste nema veze sa krivicnim djelima za koje treba/mora odgovarat..

LJILJAN

JOS MALO PA CE I BAKIRA ZATVORIT

¨zaprimili¨

Interesantno je kako posvuda po svijetu to tzv. pravo deformira jezik. Na nekim zapadnim jezicima do te mjere da uopce vise ne mozes razumjet sta zeli da pripovjedi.

/ Najnovije