Advokatski tim Fadila Novalića uputio apelaciju Ustavnom sudu BiH, on poručio: Borba se nastavlja

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kakav ...

... uzas. Pokrali, ko zna koliko je ljudi umrlo na tim konzervama, i trazi pravdu??!! Pa moze li nas neko zastiti od ovog sda zla??

Hasan

Fadile, svega ti, zasto nisi otkrio ko je SEB iz tvog mobitela i da si od nje dobijao uputstva?! Naivan si ako mislis da ces se izvuci osporavajuci sud i tuzilastvo. Kad bi ti oni, kojim slucajem, progledali kroz prste onda od ove drzave nema nista, a takav sud bi sam sebi presudio ...

Ni časti ni obraza

Koprcanje se nastavlja.

***

***

Kostolomac

Tebe qko puste,ja utoku i prvu banku roknem. Kazem trebaju mi pare jer ih nemam a banka ih ima,kako kaze frljoka .

Jass

***

333

Asocijalni poremecaji licnosti, oblici psihopatije i narcisoidni tipovi imaju jednu zajednicku karakteristiku, a to je izostanak empatije i savjesti. Ukratko, opasni po drustvo.

Ne pijem dok Paja vozi

Tebe qko puste,ja utoku i prvu banku roknem. Kazem trebaju mi pare jer ih nemam a banka ih ima,kako kaze frljoka . ka Kostolomac I osude te i pošalju te na dugu robiju u rupu kpz Zenicu

user1651184878

Kako te Boga nije stid? Ubio si mi pola familije bijedo.

Tatar

***

Halima

Ako sud bude posteno radio ,do kraja ces ostati u zatvoru.

visocica 1662

Lijepe riječi su ukras!

Hannah

Vrhunac bahatosti i drskosti i izrugivanja žrtvama. Cuj borba se nastavlja za nesto sto je kriv i odgovoran. I bez ikakvog obraza se izjašnjava, i javlja svako malo.

Juhu, juhu, juhuhu

Da li je žalba predata Ustavnom sudu prije ili poslije džume. Fadile, Allah te počastio zatvorom, a ti dalje padaj na seđdu.

Gago

Kako ga nije sramota

/ Najnovije