Advokati Fadila Novalića povukli molbu za pomilovanje

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Koliko se Federacija zadužila od kada su nametnuti postali vlast? Koliko su povećali penzije,minimalac? Hoće da poskupe struju! Dodijelili državnu zemlje Englezima! Dodiku i Čoviću prepustili institucije države! E, zato Fadil mora da odleži u zatvoru! SDA=SNAGA NARODA

Jass

Strasno je i porazno stanje svijesti malih nepismenih zelenih da podrzavaju atestiranog lopova! Lopovcina najobicnija! Osoba za prezir ovaj frljo. Sramota od covjeka!

333

@Mrzitelju Ljude koji su pobijeni na neispravnom smecu od ventilatora, koji nisu bili ni namijenjeni za intenzivnu njegu, nije vise briga kolike su penzije, ni koliko je struja. Sramotno je, nemoralno, drsko i bezobrazno na takav nacin skakati po ljudima koji su clanove svojih porodica, prijatelje i sugradjane izgubili na KCUS-u. Takvi kao ti nisu za zivot u ljudskom drustvu. Zvucis isto kao oni sto su drzali Sarajevo pod opsadom i po BiH cinili ratne zlocine. Fuj.

***

***

Miki rubiroza

Koliko se Federacija zadužila od kada su nametnuti postali vlast? Koliko su povećali penzije,minimalac? Hoće da poskupe struju! Dodijelili državnu zemlje Englezima! Dodiku i Čoviću prepustili institucije države! E, zato Fadil mora da odleži u zatvoru! SDA=SNAGA NARODA ka MrziteljPDA najgore je kad nepismenom dođošu moras objasnjavat kako je frljoka napunio blagajnu ,sa inflacijom rekordnom porez nikad veci ,ali umorio sam se objasnjavat strucnjacima iz srednje strukovne škole

Ipak

Samo neka odmardelja svoju smijesnu kaznu i neka šuti.

***

***

Sta ti znaš

Moli se konvertit dodiG da ga ukinu sa crnih listi, da ga ne hapse. I onaj ćiriličar, jugoslaven i veležovac Čović moli da ne prođe ko rniš Marinko... Kaže ponosan, a onda pomagajte nemam za kruva... A ni za hl****... ka 666 Molim i za to, odakle ti da ne molim!.

***

***

333

@Mrzitelj Nisam ja bot, kao ti. Ne treba mi, niti mi je ikada trebala neka stranka, za razliku od takvih poput tebe koji bez neke stranke ne bi ni postojali. Samo sam normalna osoba, koja prezire siledzije, zlikovce, lazove, kriminalce i one koji su bili spremni i na ubijanje sugradjana da bi prikrili kradju. A te price "u Madjarskoj niko nije umro na tim respiratorima" mozes pricati samo u svom najuzem primitivnom krugu, ostali ljudi znaju koristiti internet i citati, zamisli cak i na stranim jezicima. I ostaje sve ono sto sam ti napisao, jer si bezobraznik koji pravda cisto zlo. Da ponovim - fuj.

MrziteljPDA

***

333

@Mrzitelju Ma ne znam ni sto sa prostakom kao sto si ti komuniciram. Ionako ce sve to biti ustanovljeno na sudu, i za koristenje "respiratora" a i ostala krivicna djela na KCUS-u, sto po krivicnim prijavama, sto u gradjanskim parnicama. Krivicna djela u procesu nabavke su tek pocetak.

/ Najnovije