Advokat sarajevskih "žestokih" momaka o Dodiku: Iza neustrašivog alfa mužjaka krije se obična p...

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Svasta nesto bi on kao i mnogi trebao da odlezi u zatvoru. Taj covjek je za par miliona spreman i svoju majku prodati a kamoli RS, samo toga baje u rs nisu svjesni, oni i dalje navijaju. Vidjet cemo kad na red dodje zgrada UIO koliko je on patriota klepio miliona za tu zgradu, sve govoreci da je to borba za RS

komentar

Odlican osvrt! Pogotovo mi se svidja kako je definisao "navijace" i "suportere" i bas se slatko nasmijah. Bravo! Dosli da vide razvoj situacije kako bi razradili "kako i sta dalje" ;) Booli njih uvo za Dodika :):) "Bilo je lijepo dok je trajalo"....:)

Padaj silo i nepravdo...

Sve što je naveo "advokat žestokih sarajevskih momaka" neupitno stoji. Samo, koristio je singular, a ne plural. Miš Dodik- a što ćemo s miševima Čovketom i Trezorbegom? Postoji li neka temeljna razlika u njihovom etičkom i moralnom kodeksu: predratnom, ratnom, poslijeratnom? Kada gledamo širom otvorenih očiju, bez etnocentričnih naočala i koristimo se mozgovima neispranim etnocentričnim mediokritetstvom? Miševi kolo vode i kraljuju, beguju i caruju. U faveli, slamu i getu- na 3 neofeudalna posjeda, 3 stranačke i paradržavne mafiokratske nakupine. Kancerogene uljeze na tijelu BiH. Kako tu- 34 godine, praktično- vladavinu miševa, i formalno i u sjeni, trpe ovdašnji narodi, ponosni na svoje hrabrosti, junaštva, gaziluke?

Ljiljan:KARPATSKA SVINJA DUDUK

JB.SVOJU MAMARU!

Bilbo Baggins

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Guest

***

Han

Bosna je opstajala 1000 godina dok joj jedan vladar nije dosao glave. Alija Izetbegovic, himself. Ko je potpisao postojanje RS? Alija. Ko je predao komandu druge armijske oblasti JNA sa svim planovima, oficirima, oruzjem, dokumentacijom da spasi zivot svoje kceri? Alija. Ko nije htio da on i njegova kcer poginu kao sehiti a trazio je to od mene? Alija. Ko je od mog oca trazio da njegov sin gine za Bosnu a svog je sakrio u trezor? Alija. Ko je helikopterom povukao komandu iz Srebrenice par dana prije pokolja? Alija. Ja bih svjetlost zvao mrakom da te nije ... koga ... Alija.

Mok

Odvjetnici su nekada bili krema drustva danas su gori od klijenata sto se vidi po rijecniku ovoga, po mjesecaru...

Jheighihihfirji

I Billy je bio sudija?! Sunce to poljubim žarko! Kuda vi idete pa dal ste svesni?

Hrabrost ludost

***

Han

Bosna je opstajala 1000 godina dok joj jedan vladar nije dosao glave. Alija Izetbegovic, himself. Ko je potpisao postojanje RS? Alija. Ko je predao komandu druge armijske oblasti JNA sa svim planovima, oficirima, oruzjem, dokumentacijom da spasi zivot svoje kceri? Alija. Ko nije htio da on i njegova kcer poginu kao sehiti a trazio je to od mene? Alija. Ko je od mog oca trazio da njegov sin gine za Bosnu a svog je sakrio u trezor? Alija. Ko je helikopterom povukao komandu iz Srebrenice par dana prije pokolja? Alija. Ja bih svjetlost zvao mrakom da te nije ... koga ... Alija. ka Han Zamolio bih, ako je neko "turio" dislajk ili namjerava da prvo porazgovaramo argumentima i cinjenicama.

Jahahahahahahahaha

“Advokat” sdfa mafije

Pa ni su svi p…. kao carsijaneri

koje si “branio” a ranije ih osudjivao, pa u krug. Tvoj zargon je vise jalijaski ali i nije cudo kada se zna da si dzamijski “advokat”

sarajevski advokat i bivši sudija Senad DEBilić

Senad DEBilić DEbilly. prava slika po turice bez kulture, obraza, znanja, mozga, -...bez ičega! pravi je DEBIL-ić.

/ Najnovije