Advokat Pizović potvrdio: Usvojena žalba na odluku o određivanju pritvora za Ibru Berila

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Ibro Berilo je heroj Trnova! Od kasabe želi napraviti velegrad ali to smeta glavešinama i zato su ga zatvorili ali je narod rekao svoje na izborima! SDA je pobijedila sa Ibrom na čelu. Ibro nas vodi i svi ćemo dobro živjeti

Ibro

Je naš idol. Ibro je novi Tito. Ibro je novi Kenedi i novi Džemal Bijedić. S Ibrom u bolje dane!!! Ibro Berilo - Bosne je mjerilo!

Ja mislim

Da Ibru treba poslati u Ujedinjene Nacije i to da predstavlja cijeli Balkan a ne samo BiH! Sve su nam granice tijesne s Ibrom !!!!!

Malo je poznato

Da je Ibrino porijeklo iz japanske porodice Tokugawa. Ibro je dakle, direktan potomak Cara Hirohita. Nekada davno, kada su se japanske porodice doseljavale u Trnovo, i Ibrin je čukundedo došao i na njega prenio sva znanja, iskustva rukovođenja ljudskim i *****ijalnim resursima i visoki, nedostižni moral i karakter jedne uistinu prave samurajske porodice! Glasajmo za Ibru do Sudnjeg Dana!

NPinV

Ibro Berilo je heroj Trnova! Od kasabe želi napraviti velegrad ali to smeta glavešinama i zato su ga zatvorili ali je narod rekao svoje na izborima! SDA je pobijedila sa Ibrom na čelu. Ibro nas vodi i svi ćemo dobro živjeti ka Ne pijem dok Paja vozi Provociraš pa ako ne upali sebi odgovoriš, tebi je baš dosadno

Baketov ponos i dika

Ibro je ratnik u borbi između betona i šume, on se bori za beton.

sad sda

Bake i Berilo, ****ović im mjerilo. U epizodi protiv, zraka i vode, u šume ne hode. Hrabro se suprostavljaju svakom zakonu i razumu čistom, ambasade se ne boje u Daytonu istom. SDA ili SAD, ne znam sad, složno se dopisuju, ne znam do kad. Kad Ibraga izađe, Bake ulazi, smještaj Vojkovići blizu se nalazi.

ŽkpfcR

Provociraš pa ako ne upali sebi odgovoriš, tebi je baš dosadno ka NPinV _A ti si, ono, mudar pa si ti provalio, a još k tome komentarišeš i tuđe komentare? I tebi nije baš toliko dosadno kao meni?

Ibro

Je bosanski Rocco Siffredi !!!!

/ Najnovije