Advokat Mirnes Ajanović: ‘Fond za zaštitu okoliša FBiH odredio da su nova i rabljena vozila – otpad’

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

Nasiha Pozder je sluga zapadnih elita, kojoj je zadatak sprovedbe WEF ideologije velikog reseta, formirajuci zakone kojim ce otezati kupovinu vozila krijuci se iza agende karbonskog otiska i oporezivanja zraka za fond u borbi sa klimatskim promjenama. U prevodu, oporezivanjem ce se smanjiti temperatura zagrijavanja planete. Korisni idiot elita, na stetu naroda uz poklanjanja drzave. Izdajnica

Borac sa Žuči

Nasiha Pozder je sluga zapadnih elita, kojoj je zadatak sprovedbe WEF ideologije velikog reseta, formirajuci zakone kojim ce otezati kupovinu vozila krijuci se iza agende karbonskog otiska i oporezivanja zraka za fond u borbi sa klimatskim promjenama. U prevodu, oporezivanjem ce se smanjiti temperatura zagrijavanja planete. Korisni idiot elita, na stetu naroda uz poklanjanja drzave. Izdajnica ka Fuj Puna podrška Mirnesu, kao i vašem komentaru!

Ko sta gdje o cemu..

..nista ne razumijem...kakav otpad 🤔🤔🤔

Mirnes

Koliko znam ovaj je tako zbog svog izgubljenog spora kojim je trazio neke basnoslovne iznose u jednom predmetu, utjecao na to da se ogranici tarifa advokata i time uveo haos u pravni promet jer više niti jednog kršioca zakona nije strah posljedica jer sada moze bulvalno sracunati u jednu KM koliko ce ga kostati sudski spor. A to dovodi do toga da jadni ljudi cekaju pravdu godinama a kazna krsiteljima zakona bude mizerna. Mozda mu sad nisu dali da auto uveze ili ce ga skuplje doci?

Error

Zasto se ministrica ne oglasi kad se stabla sjeku samo i jedino zato jer zaklanjaju reklamu Zasto se ministrica ne oglasi kad se isto tako stabla kojem se rezu grane ne tretiraju voskom, poslije ,da ne bi oboljela Zasto se niko ne brine o stablima u kantonima i generalno o biljkama Zasto se konstantno ukidaju zelene povrsine po gradovima ako znamo da biljka znaci cistiji zrak za covjeka I konacno zasto je vi novinari ne pitate tako neka fina pitanja koja imaju i te kako veze sa zdravim zivitom u gradu ???

/ Najnovije