Oglasio se Vlado Adamović, advokat Gordane Tadić - evo šta je najavio

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Vlado javi Čoviću da ga je Tadićka ispušila!

Pehlivan

Ganja li ovaj seksualni predator i prestupnik, još uvijek socijalno ugrožene i nezaštićene djevojke, na njihovim radnim mjestima? Konta Vlado svi imaju memoriju kao zlatne ribice.

Parking za Vladu

Ne parkiraj se tu crni Vlado

Ralle

A vijeća koje je donijelo odluku sastavljeno, pazite sad:OD TRI MUSLIMANA..prema tome sve jasno..ovdje nije uopće rijec o ovoj Tadicki..ovdje se brani Osmica, Seka, Fadil, Asim..i drugi SDA poslušnici..

gost

Bravo@Pehlivan ! Advokat seksualni prestupnik ! Tadicka iskoristila slucaj Memic da opere sve svoje grijehe a sto neki slucajevi teskih zlocina nasilja nad zenom i povred Zenevske konvensije sjede u ladicama po 3 godine to nista ?!

/ Najnovije