Advokat anesteziologa koji su otišli s KCUS-a odgovorio na optužbe Sebije Izetbegović

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

Najgore što su mogle uraditi je da su za advokata uzele ovu teatralnu alkoličarsku pedofilčinu!

I

Ne volim Sebiju, ni Bakira, ali advokat koji je napastvovao romkinju mladu, pa zakopao psa na ilidzi u parku, a ima garant zemlje, smrad, on samo u BiH moze uspjeti. Mi smo smece od zemlje, od Senada , Bakira, do ovog smrada, ko je ostao je ili je korumpiran, smece ili glypan. Ja sam ovo trece, a vi uzivajte smetljari seljacki.

Hahahaha

Ja im advokata poznat kao pedofil i manijak fuj

Face

Sta bi se desilo kad bi senad doveo u studio nekoga ko ne mrzi Bih i Sda i da provede emisiju a da nepomene Bakira,Sebiju i Sda,.....,imaju li pomenuti doktori udjela u teskom stanju u zdravstvu,ima li slicnih problema u centrima gdje nema Sebije.. u Tuzli,Mostaru,Bihacu,Banja luci

Bot

Sto su se SDA botovi nakotili.

USO

Vlaha uzeli za advokata..

Sva rečeno

Vlaha uzeli za advokata.. ka USO U Sarajevu je to najvažnije! Nek nije "vlah"! To je to multi Sarajevo!

USO

@Sva rečeno Kad bude Banja Luka i Zapadni Mostar tada ce i Sarajevo biti..

/ Najnovije