Adnan Šteta: "U saobraćaj puštena cjelina na IX transverzali"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Crveni Kmer

Na silu,predizborno! Nije proslo tehnićki prijem,nisu dovršite rampe na prilaznim rampama obadva kraka ulice Safeta Zajke,nije dovršita saobračajnica u ulici Smaje Šikala,nije regulisano dvorište za školarce,nije dovršit objekat sa pokretnim stepenicama s lijeve strane i lift sa stepenicama sa desne strane nadvožnjaka IX transferzale.Bitno je pustiti vozila a pješake/glasače ko jeeee.Oni mogu pretrćavat preko pruge.Onaj ko je odobrio promet treba u zatvor!

Ššš

Jeli ovo kršenje predizborne šutnje?

Lol

Puštaš nedovršenu cestu liče, populisto, sramoto!!!!

Nepsimeni kretenčiću dokoni ...

Na silu,predizborno! Nije proslo tehnićki prijem,nisu dovršite rampe na prilaznim rampama obadva kraka ulice Safeta Zajke,nije dovršita saobračajnica u ulici Smaje Šikala,nije regulisano dvorište za školarce,nije dovršit objekat sa pokretnim stepenicama s lijeve strane i lift sa stepenicama sa desne strane nadvožnjaka IX transferzale.Bitno je pustiti vozila a pješake/glasače ko jeeee.Oni mogu pretrćavat preko pruge.Onaj ko je odobrio promet treba u zatvor! ka Crveni Kmer _tehniĆki? Rampe na prilaznim rampama? Nije DOVRŠITA? SaobraČajnica? PretrĆavat?

Koju

Na silu,predizborno! Nije proslo tehnićki prijem,nisu dovršite rampe na prilaznim rampama obadva kraka ulice Safeta Zajke,nije dovršita saobračajnica u ulici Smaje Šikala,nije regulisano dvorište za školarce,nije dovršit objekat sa pokretnim stepenicama s lijeve strane i lift sa stepenicama sa desne strane nadvožnjaka IX transferzale.Bitno je pustiti vozila a pješake/glasače ko jeeee.Oni mogu pretrćavat preko pruge.Onaj ko je odobrio promet treba u zatvor! ka Crveni Kmer školu si ti završio i kako kada si elementarno nepismen

Mister

_tehniĆki? Rampe na prilaznim rampama? Nije DOVRŠITA? SaobraČajnica? PretrĆavat? ka Nepsimeni kretenčiću dokoni ... Na stranu nepismenost za ostalo je u pravu pa ga ti hvataj na to sto je nepismen. Ovo je sut u zadnjoj sekundi uz neofirno spominjanje i nesrece koja nas je zadesila sve

valjda se nece srusiti…

…pa da imamo objasnjenje tipa: “…desava se…”

Marksista

uf dobro je, samo da ne puca... nema veze što nije sve završeno, a trebalo je po naše transferzala

Kako ti se sviđa

***

Jas23Jas

Meni licno boli ona stvar kada se pysta u promet neka cesta! Vazno mi je da se radi i da se pustaju u rad, bez obzira dali je gotova ili nije. Ovo ce znatno smanjiti ***ve na ulazu i izlazu iz Sarajeva.

Jgfdh

Uzalud kmečite SDAovce. Imali ste tri decenije da mrdnete gu*ice s mindera, ali jok! Mislili ste da možete narod držati u mraku i zaostalosti? Samo ste gledali sitne šićare sebi i svojim ahbabima, pa kad vas je narod nabio nogom, sad biste sve sabotirali. Ko vas j...

Treci put

Treci put pusta u saobracaj kruzni tok, dva puta sam po cevape otisao.

Tuner

Pustena cjelina??

Matrixus

Evo vam kružni da malo zaboravite na kriminal i sve ove propuste i korupciju, a sutra su nam izbori pa da vam malo zamažemo oči. Nastavljamo Odgovorno!

/ Najnovije