Adnan Šteta: SDA za 27 godina nije učinila ništa, a lažno morališe i valja nas u svom blatu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Manje pričaj, više radi. Đe puno huči-plitko je.

moke

Manje pričaj, više radi. Đe puno huči-plitko je. ka Dea SDA napravila pecinu Hranjen i ne hvale se. Mumini nasi skromni.

100%

Kako nisu nista uradili.svu omladinu otjerali,napravili podanicko robovski sistem,demobilisane borce bacili u blato i kontejnere.tajkunima osmislili sistem da izvlace novac drzavi iz đepa,da se bezobrazno bogate.penzionerima dali penzije da im moze biti 10 dana.ukratko,napravili su genocid nad bosnjacima 10 puta tezi od srebrenice.cinjenica.

Ask

Napravili trotoar ispred Predsjedništva kako ništa .

Koel

Lijepe riječi su ukras!

KO

Koel i Dea vjerovatno ista osoba, jer ne vjerujem da imamo dva ***

Role

Podrška ministru i Vladi KS. Ove rasksnice što završavaju su san, više ne moram odvaljivati točkove kda prelazim preko njih.

astrosutlijaš

Ja sam licno slusao ovog lika kako govori da cemo do kraja njegovog mandata imati zavrsenu tramvajsku prugu do Hrasnice i trolejbus do Vogosce.

BašŠteta

Zavrnuli su jos jednu šinu idi se uslikaj

!!!!!

To Šteta, samo u kost drito. Dabome da za 30 godina ništa nisu uradili osim što su pokrali narod, pa im sad nije dobro kad vide da neko zaista radi i da će se kroz to zapravo NJIHOV NERAD VIDJETI HAHAHAHHAHAHAHA TO ŠTETA!!!!!

Svi ste vi bili Sda

***

!!!!!

Jos smrdite na Sda svi koji o njoj lose govorite a ista ste ****a samo licni interesi ka Svi ste vi bili Sda a što Vas boli što SDA napokon propada, napokon su ljudi vidjeli ko ih vara godinama!!!!!!!!!!

Tacno.

Ali vi ste (cete biti) bolji? Daaaj.... To vam je u krvi, od osmanlija naovamo. I oni su kenjali tu 500 godina i kad su otisli ostalo za njima dosta udzerica po carsijama. Puno dzamija. I pokoja ¨¨tchuprija¨¨. :)) To je bilo to za 500 godina. Dosao Austrijanac i za 50 godina izgradio zemlju. Sta ces, razlika u kulturi i mentalitetu. Tako da se ni od Stete ne ocekuje vise od stete.

/ Najnovije