Adnan Šteta: "Irfan ne pristaje na ucjene i znam da je spreman do kraja da se bori"

3
Radiosarajevo.ba
Adnan Šteta: "Irfan ne pristaje na ucjene i znam da je spreman do kraja da se bori"
Foto: FB / Irfan Čengić i Adnan Šteta

Ministar saobraćaja u Vladi Kantona Sarajevo Adnan Šteta reagovao je nakon što je bačena bomba na kuću Irfana Čengića, načelnika općine Stari Grad.

"Irfan ne pristaje na ucjene i znam da je spreman do kraja da se bori. U svemu što radi ima i moju i podršku svih ljudi koji su odlučni da se zakonskim putem suprotstave korijenu svakog zla - kriminalu. Jer u toj namjeri mjesto za strah ne postoji", kazao je Šteta.

Navodi da je Irfan Čengić bio svjestan svega kada je ulazio u ovu utrku, "ali siguran sam da niko ne očekuje da sigurnost porodice bude ugrožena".

Sudar tri vozila u Sarajevu. Jedan automobil se udaljio sa mjesta nesreće

Sudar tri vozila u Sarajevu. Jedan automobil se udaljio sa mjesta nesreće

"Danas je to on, sutra može biti bilo ko, ko pomisli da se suprotstavi kriminalu. Ova država zaslužuje ljude poput Irfana, koji znaju šta i kako rade i siguran sam da će još bolje raditi svoj posao za svakog čovjeka Starog Grada.

Vjerujem u rad svih institucija i pozivam ih da još jače djeluju u svim procesima koji se vode u borbi protiv kriminala", kazao je Šteta.

Irfan ne pristaje na ucjene i znam da je spreman do kraja da se bori. U svemu što radi ima i moju i podršku svih ljudi...

Posted by Adnan Šteta on Monday, April 1, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije