Adnan Šteta: Smanjit ćemo dozvoljenu brzinu na cestama u Sarajevu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mali_milojica

Ako ne znate nista drugo osim ovoga, podnesite ostavke ODMAH!!!

Eto ga! Trazili ste gledajte.

Zbog jednog-dva idiota, sada cemo svi fino da milimo 30-40 na puno mjesta. Drzava lijepo trlja ruke jer ce logicki biti vise prekoracenja posto ce brzine biti NEOPISIVO i NEIZDRZIVO niske, ma supeeer. Majmune samo deri. Oni sami vriste za tim.

Steto, odlicno nosis prezime!

A ¨utrkivaci¨ ce i dalje da mlate po starom. Samo ce razuman covjek za volanom da ***

Miki

E stvarno si idiot...ovo nije nikakva mjera

Lol

Ma bravo, baltazar!

Ne pijem dok Paja vozi

***

Prijedlog

Ko vozi u gradu preko ogranicene brzine izvuci ga iz auta,testirati na alkohol i droge,pa uza zid i ubit necovjeka

Xyz

Samo policiji na ulicu cevabdzinice I'm nisu radno mjesto kafane jos manje

Semafor

A kako ćete to izvesti. I onako vam vertikalna signalizacija nije usklađena. Ima pješackih prelaza i raskrsnica gdje se na semaforu pali crveno nakon tri sekunde a pješaci tek stigli na pola prelaza.

Bezobraznici

Pa ovi kreteni ne znaju sabrati 2+2 (a znamo da znaju vec ih boli briga)...likovi koji voze debelo preko sadasnjeg ogranicenja ubiju ljude, koji uopste ne postuju nikakve propise. I umjesto da kazu da mi KRETENI ne radimo svoj posao, mi ne zaustavljamo bahate bandite, one koje uhvatimo pustimo u slobodne vode preko granice, nama zamazuju oci kao fola nesto rade-normalnim vozacima koji postuju propise cemo smanjiti ogranicenje a bahati neka i dalje pp svome rade..IDIOTI NESPOSOBNI...i bivsi i sadasnji.

Bezobraznici

I da dodam korumpirani...sve vase mjere su u stilu ja nisam odavlen..vozarim i ne prihvatam nikakvu odgovornost.

Koel

Bljakkk pljucccc nesposobna trojanska bagra najbolje konjske zaprege uvesti i gadali saobracaj onaj sto vozi 100 i vise ce i dalje voziti ne smijete mu mista a normalna raja ce se gusiti u saobracaju sta lupa ovaj skolarac sokolackog faxa u pokusaju

Guest

Najgora mjera je smanjiti brzinu, samo tako dolazi da imamo više problema i time otežavate odvijanje normalnog saobraćaja.

Koel

Ova vlast moze jos godinu istrpit cemo i to onda dovidjenjtooo nikad vide

Greli

Dajte ba vise,kakvo smanjenje. Ti koji prave belaje ne poštuju nista,nije rješenje to uraditi samo ce se stvoriti vece ***ve. Oduzmite auta,imovinu,tjerate u zatvor,to su mjere

Starr

Naručićemo mi još 40 tramvaja i 35 trolejbusa. To će rasteretiti saobracaj pa će moći komotno da se trkaju. Samo da potpišemo onaj ugovor sa evropskom bankom a povezaćemo i biciklisticku transverzalu od Vijecnice do Hadzica.

Oko

Treba jbati narod sav

Nemojte nam.to raditi...

....ne smamjujte brzinu!!! Pa sve nas kaznjavate na taj nacin, nesposobna ruljo bez ikakvog znacaja!!! Dosta je bilo terora nad nama koji smo odgovorni za volanom!!!Dole ministar Steta, dole svi koji misle da.je ovo rjesenje!!! Glupane nesposobni je li to vas odgovor? Kaznite koga treba a ne sav narod idioti, nije cura stradala zato.je sto je vozio 60 na sat!!!!

Леми

Мајмуне необразован, није поента кажњавати нормалан и поштен свијет?! Коњу, овдје није проблем онај ко вози 60 км/h него 120 km/h! Него умјесто да се крене у кажњавање ћелавих набилдованих кретена као што је и Штета сам, удри по нормалном свијету који поштује прописе. Овај убица није има положен возачки, има 2000 КМ неплаћених казни и ти магаре предлажеш мјеру смањења брзине са 40 km/h на 30 kn/h! Под хитно тражити смјену Штете и цјелокупне кантоналне владе која штити криминалце!

Opjbt

Ovaj Steta ko da detektivsku agenciju vodi, samo nesto detektuje.

/ Najnovije