Adnan Delić potvrdio: Počinje isplata novčane pomoći EU, novac na računima općina i gradova

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ćuna

Domaćinstva sa dvije penzije dobile pomoć a domaćinstva sa jednim penzionerom kojem prelazi iznos za par maraka i nezaposlenim ćlanovima dobiče ĉunù. Aferim ministre.

Zasto

Lijepe riječi su ukras!

Lova

***

Maksuz od tebe

>>>>Uzimate pomoc od eu,pa stalno govorite kako ne volite zapadne zemlje,zasto ne uzmete pomoc od brace Arapa i islamskih zemalja? A da,zaboravio sam,oni vam daju samo k u r a c. ka Zasto<< jèɓò ti arap mámù . Sve su to naši novci. Iškolovali smo toliki kadar koji sada za male pare radi u EU. Ovo nam sada samo vračaju dugove i iz rata i poslije. EU ima svoj interes ovdje, nista oni ne poklanjaju. ka Lova<<

darkdante

Adnan Delić je ministar naj bolji samo što lokalne vlasti neće uplatiti na račune biće neki gradovi općine kantoni će dati dok ce drugi reći da su uplatili da je do banki nisu stigli proknjize tako da znam da Živinice Grad neće isplate do petka nego će 3.1.2024 te početi da isplaćuje odg tvrdim da će tako bude jer radim opstini Živinice nema uplata prije 3.1.2024 godine

Sunce

Adnan Delić je ministar naj bolji samo što lokalne vlasti neće uplatiti na račune biće neki gradovi općine kantoni će dati dok ce drugi reći da su uplatili da je do banki nisu stigli proknjize tako da znam da Živinice Grad neće isplate do petka nego će 3.1.2024 te početi da isplaćuje odg tvrdim da će tako bude jer radim opstini Živinice nema uplata prije 3.1.2024 godine ka darkdante Hvala na informacijama. Poradite na pravopisu!

Jole

***

Dzdrt

***

Dado

Važno je da buđetlijama 2500 km

Ggggg

Adnan Delić je ministar naj bolji samo što lokalne vlasti neće uplatiti na račune biće neki gradovi općine kantoni će dati dok ce drugi reći da su uplatili da je do banki nisu stigli proknjize tako da znam da Živinice Grad neće isplate do petka nego će 3.1.2024 te početi da isplaćuje odg tvrdim da će tako bude jer radim opstini Živinice nema uplata prije 3.1.2024 godine ka darkdante .........Obzirom da radis u opcini sigurno ces i ti dobiti pomoc. Ministar za rad i socijalnu politiku je toliko dobar kao i njegov stranacki sef. Razumiju se u sve od koluta naprijed do penjanja uz uže.

Para nema ,nisu uopšte uplatili opština,lažuuu

Adnan Delić je ministar naj bolji samo što lokalne vlasti neće uplatiti na račune biće neki gradovi općine kantoni će dati dok ce drugi reći da su uplatili da je do banki nisu stigli proknjize tako da znam da Živinice Grad neće isplate do petka nego će 3.1.2024 te početi da isplaćuje odg tvrdim da će tako bude jer radim opstini Živinice nema uplata prije 3.1.2024 godine ka darkdante

Uhhh

Gdje se djedose kamate, koliko je novac ležao na racunu

MAKARSKA

***

***

***

darkvud1

64 milionaaa maraka lezi mjesecima na racunu.. Pametnom dosta

Jašta

Strašan bezobrazluk, u RS pare podijeljene još u SEPTEMBRU, a ovi naši rastegli podjelu TUĐIH para na više od 4 mjeseca. Sad opet manifestuju nejednak pristup svima u državi, neki dobili juče, neki će danas a najmanje sretni će tek iduće sedmice, u kojoj su ponedeljak i utorak neradni dani?!? Dakle, ništa prije srijede. E "sretna" nam Nova Godina!

Guest

***

/ Najnovije