Adnan Delić: Gaza je primjer, kao i BiH prije tri decenije, da ljudska prava nisu jednaka za sve

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

SFRJ JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

Sutite

To je sve americko-izraelski plan i izvedba uz podrsku cijelog zapada da bi se unistilo islam na bliskom istoku

Borac sa kauča

Meni je zanimljivo da se nisu baš spominjali ljudska prava Avganistanaca kad je bio rat od 2001 u Avganistana. I tad su ginuli žene, djeca, muškarci, zatvarani su mučeni po zatvorima, ali nisu se baš našim bilo žao ovde u BiH. A Bosanci se toliko bunili nisu bili protesti nisu nikog proklinjali...A zašto je tako? Pa veliki broj naših iz BiH je radilo po Američkim bazama kao što je najpoznatija baza Bagram. Pa su tako zgrtala se lova pokupovali se stanovi, poslovni objekti, kupili su bijesnu pilu 🚘 A nije vam baš žao ni Somalije gdje puno djece umre od gladi ratovi, pa Sirija. A jel vam žao djece vojnika, što su nasilno natjerani da budu vojnici u Somaliji, Sudan i Južni Sudan, Demokratska Republika Kongo gdje su suze za njih demostracije

Brko

TAKO JE DELICU I VI BOSNJACI BIRATE ONOG KOMSICA HRVATIMA

***

***

333

Jos jedan potkovani intelektualac koji daje svoje misljenje o Palestini jer je popularno. Garantujem da clanka, a ne knjige, nije procitao o tom podrucju. Ovo je jos jedan neprepoznatljivi glas u opstoj konstantnoj vrisci i krestanju u javnom prostoru cija je glavna karakteristika glupost, a posljedica glavobolja. Uopste nije bitno sta je tema. Iskreno, pun mi je klinac kretena koji nesto objasnjavaju, a nemaju osnove ni da prokomentarisu vremensku prognozu.

***

***

pfrhhhhh

Adnan Delic-svakom loncu poklopac. Sta je sljedeca pozicija? Ministar komunikacija, kao poznati ministar "koridor WC"?

/ Najnovije