Adnan Ćerimagić: 'Viktor Orban je za Balkan veći rizik od Vladimira Putina'

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Orban nije rizik ni za koga.

Nego je to vase politikantsvto i demagogija, a bogami i propaganda. Orban je covjek na svom mjestu, ne moze bolji bit na tom mjestu gdje jest! I svaka mu cas za hrabrost i srcanost da se bori za svoj narod medju EU-morskim psima.

On je

Nego je to vase politikantsvto i demagogija, a bogami i propaganda. Orban je covjek na svom mjestu, ne moze bolji bit na tom mjestu gdje jest! I svaka mu cas za hrabrost i srcanost da se bori za svoj narod medju EU-morskim psima. ka Orban nije rizik ni za koga. Čime se konkretno Orban bori za svoj narod? Sabotirajući EU, Ukrajinu, Švedsku, BiH??? Orban je na platnom spisku Putina koji mu je obećao veliku Mađarsku, čiji šal ponosno nosi.

/ Najnovije