Admir Katica o ubistvu na Otoci i sigurnosti u KS: "Prisustvo policajaca na terenu je top prioritet"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ekstra, vrh, gori...

E čuj "top" prioritet. Terminologija za instagrama.

Iva

Glupi komentar glupog ministra! Monstruma i budala je bilo i bice i nikakvo povecanje patrola nece tome pomoci! samo ostar zakon i postene sudije i tuzioci /sto u BIH ne postoji/

Ništa auto

>>Glupi komentar glupog ministra! Monstruma i budala je bilo i bice i nikakvo povecanje patrola nece tome pomoci! samo ostar zakon i postene sudije i tuzioci /sto u BIH ne postoji/ ka Iva<< Bogami ja bi policiju istjerao iz kafana, kladionica, buregdžinica na ulicu i to nogom da patroliraju, po četvorica, jedan sa dugom cijevi.

Samke

Top prioritet je da ti podneses ostavku eto vjeruj

Smijurija

Da imaju imalo obraza i morala, etike isti dan bi dosta njih podnijelo ostavku, pa i ministar mupa. Ali, kod nas su na zalost svi ostali principi prisutni a element lanca za fotelju je najbitniji i najvazniji!

Ifbhudnd

***

Nekoniko

Ne možeš ga gledati.Poslije ubistava nedužne omladine, dobro se je čovjek sjetio da u cijelom gradu ne možeš vidjeti pilicajca, osim, ponekad, ako semafori be rade. Vozaju se autima, niko ne zna gdje budu. Da je na svakoj bitnoj raskrsnici od Iludže do Baščaršije po jedno auto sa pilicijom 34 sata, ovo se ne bi desilo. Raj za krimose, grad, bez policije. Idi katice, živ bio, nisi ti za ovo.

Nekoniko

Ne možeš ga gledati.Poslije ubistava nedužne omladine, dobro se je čovjek sjetio da u cijelom gradu ne možeš vidjeti pilicajca, osim, ponekad, ako semafori be rade. Vozaju se autima, niko ne zna gdje budu. Da je na svakoj bitnoj raskrsnici od Iludže do Baščaršije po jedno auto sa pilicijom 24 sata, ovo se ne bi desilo. Raj za krimose, grad, bez policije. Idi katice, živ bio, nisi ti za ovo. ka Nekoniko

/ Najnovije