Admir Katica o situaciji u MUP-u KS: Dolazi historijski momenat, iskorijenili smo 'štelu'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

QatićiBerlusconi

Bolji vic nego od Adilovića ili Zmaja.

Nadimak...

Ocam lik iz top liste nadrealista....

IVA

ZASTO NIJE UVEDEN LJEKARSKI PREGLED OILICAJACA SVAKIH 6 MJESECI? 30% JE NESPOSOBNO JER SU ALKOHOLICARI,DROGASI ILI KRIMINALCI! NESPOSOBNI LOPOVE ,SAMO ZNAS TROSITI PARE A LJEDE UBIJAJU,SILUJU,PLJACKAJU I SVRE JE GORE!

Bbbb

***

Ooooooj majkoooo

Vic godine isprica lik koji je prvi u vicu

Tvco

Boze sačuvaj... Bolje da se manje pojavljuje aako ovi mafijaši po carsiji vide ko je ministar odnosno u***

munja

hahahah bas haha. sve dadoste hdzu propalice. sve. zato i ne treze da se bira clan predsjednistva jer su dobili sve, a najvaznije energijsku politiku u ferku sa sva tri svoja covjeka.

Laxative

A fino su se i neformalno sabrali. Joj braćo moja mila što bi Izzy rekao!!

Samke

***

nasvasštela

Stela korupcija se može iskorijeniti samo aktere u zatvor i zabrana upšljavanja u javne institucije do sedmog koljena ostalo je fino upakovana laž za stoku sitnog zuba.

/ Najnovije