Admela Hodžić napustila klub SDA u Skupštini KS: Pridružila se Čampari

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ova poslije mandata nece naci posao ni na marsu zbog izdaje

JA1

Tone brod :)

JA1

Jest mi godra sto se Sdaovci napokon prze na vatri. Dabogda gorili u paklu svi nacionalisti.

JA1

Doslo veijeme da se i mi gradjani nasladjujemo. Lazni patrioti pocrkajte, lopovi

JA1

Samo vi pucajte minuse, nista vam ne pomaze. A pogotovo vam ne pomazu botovi koji pljuju po svima redom. I smisljaju razne gadosti. Zivjela gradjanska BiH

JA1

Sad je vrijeme da se zavalimo u kauc i nasladjujemo, hahahahaha, napokon. Nicija nije do zore

JA1

Kad vidim prst dole jos mi draze, znam da se neki lopov sdaovski przi sada i puca minuse. Hahahaha

???

Ne sluti na dobro...po SDA

nasvasta

Metastaza napala bolesnika pun nepotizma štampani papira (diploma) iz štamparija koje su osmišljene da unište jedan narod pomoći mu nema .

aha

Sve vas manje, mashallah.

071

@Koel Znači, kao što smo i mislili - možeš imati posao samo ako si bezimeni apsolutni podanik stranke. Baš im praviš dobru reklamu. Za SDA je KS bila ultra-progresivna demokratska stranka. Za početak su cijenili znanje.

071

@NAVUKO Baš si prostak. I ti radiš dobru reklamu kao i Koel :). A nešto vam stranka puna izdajica i krava. Dobri su bili dok su klimali glavama, jel' da?

Gh

Prca vas dodik, ne vadi ga, dok sda nastavlja pucati po svim savovima, ukljucujuci i svoju ljevicarsku filijaju zvanu nasa stranka.

JA1

@gh, ne foliraj sdaovcicu, uzdizes dodika da bi zakuhao i trpas nasu stranku u kos sa njim. Znao sam ja da si ti sdaovcicev bot koji zakuhava

Hahaha

@gh, ne foliraj sdaovcicu, uzdizes dodika da bi zakuhao i trpas nasu stranku u kos sa njim. Znao sam ja da si ti sdaovcicev bot koji zakuhava ka JA1 Kakva si ti budala. Gdje može ovaj patriota srpski gh, da bude sdaovac i bošnjak. Hahaha, ništa gluplje nisam čuo.

@ja1

Inace, ja1 je poznat od ranije po svojim mudrim zakljuccima i koeficijentu inteligencije, koji ne prelazi djeciji broj cipela. Zao mi je sto to moram reci, ali vi bosnje ste stvarno produkti incesta, kao sto sam to ranije vec napisao. Ja bih se opasno zabrinuo da sam na vasem mjestu.

Gh

Ne trpam nasu stranku u isti kos sa dodikom, vec u isti kos sa sda, opet si izvukao pogresan zakljucak, retardu. Je li ti sad jasno da si produkt incesta?

/ Najnovije