Adis Arapović napustio SBB: Ja na bitku više neću čekati

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lafo Mamone

Izofir'o si se... gotovo je sad.

NiP

Sad ce konakovic reci da si sposoban i hrabar,zao mi je sto si kasno saznao da si budala i bio takav u sbb

Role

Izofir'o si se... gotovo je sad. ka Lafo Mamone Malo re je reć, promašaj stoljeća

BiH

Jednostavno ne mogu da vjerujem da je neko, bilo ko glasao za ovog degenerika i da je on "zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije..."...pa bolan, kakvoje čudo da nam se dešava sve ovo što se dešava?? Na KOJU foru, na koji način, kojim matematičkim prebrojavanjem ili lopovskim rastaljivanjem OVAJ DEGEN može biti BILO ŠTA!!?????

Let3

Vjerojatno si skontao da ces izvisiti, nepozeljan si i onda manevar je samostalno ali cim prije ces se privuci nekome

Čardak

E sada treba vratiti mandat. Kada je stranku SBB napuštala Jasna Duraković njoj se prijetilo tužbom i nije imala ničiju podršku od kolega pa ni od Adisa.. Samo normalno da to Adis neće učiniti jer znamo mi nas.

Guest

Guest Odlican zakljucak. Imas onu svoju "prepametnu zenu" koja misli da je pokusala pamet cijelog svijeta zao mi vas je.Reci zeni da ima pozdrav od kolegice sa Ekonomskog fakulteta iz SA. I ona je "pametovala" kao i tvoja zena hahaha.

/ Najnovije