Adil Osmanović: Svijet se vakciniše, a Tegeltija spava zimskim snom

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slava Storonci

PS: Tjerajte ovo s pozornice, raspametit će vas. :))

mladomuslimanski rezervat

ima li vas jos na putu mladih muslimana? Jel ovaj klon Genjaca? Neki mutant

Brega

Dok Bakir skuplja tzv ruke po sarajevskoj mahali, dotle Vucic vakcinise Balkan. Sad vam je Tegeltija kriv. A talibanksa SDA je nedostizno savrsenstvo mljecnog puta.

Xxm

Zasto ovaj portal svaki dan stavlja slike sda djukela,ako trazite misljenje naroda o ovim psinama.narod je vec odavno naostren i spreman sda lopove i njihove famelije poslati u pakao dje je zvijerima mjesto.

Grunf

Tvoj šef spava od 92-ge

neseri

da ste ljudi, svi politicari ne bi spavali nikako, koliko su naudili ljudima

Upit onima koji obašaju vlast

Gdje su vakcine koje su distavljene BiH? Kako su raspodjeljene? Kad počinje vakcinacija?

888

Probudio se i Adil-beg.

HERA

Zasto ovaj portal svaki dan stavlja slike sda djukela,ako trazite misljenje naroda o ovim psinama.narod je vec odavno naostren i spreman sda lopove i njihove famelije poslati u pakao dje je zvijerima mjesto. ka Xxm Sve si dobro rekao, ali te odade FAMELIJA. Tako govore polupismeni papci. Koja pobogu famelija. Na Talijanskom : famiglia, na Engleskom family. Nema E. Pobogu

Mirandolina

Ma jel to bogati sad samo Tegeltija odgovoran? Sram vas sviju bilo. Ubojice iz nehata. Samo cekajte da ovom glupom narodu dodje do mozga zbog cega korona kosi ko kuga u Srednjem vijeku. I ne samo korona. Od gladi se pojave razne bolesti, bagro lopovska.

/ Najnovije