Adil Kulenović: 'Christian Schmidt predstavlja sunovrat Europe. Tražimo novog visokog predstavnika'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Dobro. Adile tvoj prijedlog je odbijen. A sad pređimo na ozbiljnije zahtjeve. Što bi slušali od muzike? Ilahije ili kaside?

Pehlivan

Tražim i ja svašta nešto, još od 1995, ali uzjahali kleronacionalisti, i ne puštaju! Minimum zagarantovanih ljudskih prava, su oduzeli. I to baš nazi ekipa iz ulice Mehemeda Spahe 14!

pa ovima je prosjek godina

99...

hahahahahahahahahahahahahahah - naval narode

kikiriki,košpice,slipe,susaamaa_hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Ma jelde? Nek vama EU salta visoke predstavnike

sve dok se jedan vama ne svidi?? Onako jedan, ¨jako fin¨ kao Inzko recimo?? A ako se taj mozebit ne bi svidio drugim dvejma komponentama, onda drvlje i kamenje na njih, te oni uzepejovci, te oni neochetalji, te oni vakvi, te oni nakvi...? Boni, kako ne uvidjate da sa vama nije moguce nikakva drzava? Meni to nije jasno da vi to ne mozete sami zakljucit...

Doduše

sve dok se jedan vama ne svidi?? Onako jedan, ¨jako fin¨ kao Inzko recimo?? A ako se taj mozebit ne bi svidio drugim dvejma komponentama, onda drvlje i kamenje na njih, te oni uzepejovci, te oni neochetalji, te oni vakvi, te oni nakvi...? Boni, kako ne uvidjate da sa vama nije moguce nikakva drzava? Meni to nije jasno da vi to ne mozete sami zakljucit... ka Ma jelde? Nek vama EU salta visoke predstavnike _Ti si to uvidio prvi, jer si jako pametan. Pišeš komentare na petparačkim portalima ispod glupih tekstova. Nema dalje. Moramo paziti da nam te ne ukradu, akademiče.

jel leglo plenkovićevih 10 miliona?

_Ti si to uvidio prvi, jer si jako pametan. Pišeš komentare na petparačkim portalima ispod glupih tekstova. Nema dalje. Moramo paziti da nam te ne ukradu, akademiče. ka Doduše ako jes, ajmo sad opet pljuvačina po hrvatima, da se ne gubi tempo! Snijeg pade, na behar, na voće, neka ljubi ko god koga hoće. Ako neće, nek se ne nameće, Od nameta nema selameta!

/ Najnovije