Zalihić najavio da će se pridružiti SDA, a član stranke još od 2018. godine

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Ma covjece jesi dosadan .Prestani !!!! Osladila ti se stolica .Boze Boze kavi smo ljudi

Ma ja

Novalic,asim,sebija,bakir,brankovic, Zilđic,zahirovic,sefik,terzic, respirator dokle vise ovaj otpad i sljam ljudski moze ici.gdje vam je granica u lazima i lopovlucima.

Haha

Najavio da ce se pridruzit teroristickoj org zvanoj sda,a on clan te org od 2018.tipicni sda kriminalac i lazov.

Guest

Neka su ga smijenili,iz ovoga se vidi kakav je kao čovjek.

vidimuglave

i jesu takvi kao ti za sda stranke jer uhljebljuju generale koji nisu vidjeli linije u ratu a sad imaju primanja preko 2000 km i koji daju podrsku osmici krimosu regrutuj lopove, kriminalce, poslusnike,e takvi su u toj mafijaskoj organizaciji

frg

da Bog da im se sjeme zatrlo svima moji su radili na stetu svog naroda a posebno ovim iz sda

Pehlivan

Lik vazda nešto petlja. Zamrsio se u vlastite laži, ali dobro, to je poželjna karakteristika, za članove, funkcionere i glasače, kriminalne organizacije SDA

071

Sve teški patološki lažov i kriminalac. Sve same patološke ličnosti. I onda, naravno, sve ovako i propada.

Guest

gledaj glave,isti neandertalac.kakva li mu je zena,garant brkata

Guest

Jesil bio i na Vozučoj, Žuči? Koliko si ono puta ranjavan i imaš li RVI status? Pokaži im knjižicu da si bio demobilisani borac! Borac iz Njemačke!

/ Najnovije