Abdulah Skaka predložen za novog ambasadora u Kataru

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo

Sramota da se ovaj lik pošalje bilo gdje. Čovjek nezna ni Bosanski jezik da priča.

Ehko

Kao da gledam, odletjet će u Kuwait

lol

Kako neko ovog idiota može predložiti za bilo šta?

Zeljo

Pa bolje medvjeda poslati barem bi bio atrakcija u kataru

Guest

Super!! Jarana mu Solak Fahrudina, s kojim je prao lovu na EYOFu pošaljite u Saudijsku Arabiju ... zaslužili su obojica za vrijedan rad i hrabre podvige!!!

Gost

Bože sačuvaj! Pa sramota velika za BiH, bas ovo sto @lol kaze! Uzas

Gost

Zemljo, otvori se.....

nasvasta

Uhljebljavanje lažova sa diplomama iz štamparija je neprijateljski čin protiv BiH i Bošnjaka.

Prle

Čestitam

Prle

Čestitam

Katarakta

Ode sad sunetiti malo katarane.

Prle

Prle

Dobar vic

Pa da

Za sramotu ne znate.

Hm

Što da ne! Pa nisu ni ostali bolji od njega! Bakir, Bisera, Šefik, Komšić, sve polupismeno i nemoralno! Zato ova sadašnja ,ovakva BiH mora i propasti!

/ Najnovije