Tegeltija oštro komentirao izjavu ministrice Turković: 'Ne postoji toliko...'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da

Najveća istina!

071

Two peas in the pod. Ono se javilo :). Dva prevaranta i uhljeba, dvije ljudske karikature.

Jad

Zemlja koja ima takvu na čelu , ne treba većeg neprijatelja!

09

@071, Pa jednog , srpskog, uhljeba ste se riješili! Ostaje vam vaš , malo teži slučaj! Ovakvi, kao ona brukaju čestite muslimane!

Paganijo

>>@071, Pa jednog , srpskog, uhljeba ste se riješili! Ostaje vam vaš , malo teži slučaj! Ovakvi, kao ona brukaju čestite muslimane! ka 09<< Vi brukate monoteizam zderanjem boga, karanjem djece i sarumanom na kinder jajetu.

O

Ovo zna govoriti bosanski Ben Assfleck?

Hehe

Jesi li to celku upoliro plivajuci za govnom casnim po wc solji?

Skroz

Debela krmača je pravi predstavnik minderli nepismene tvorevine zvana federacija BiH!

071

@09 Ovo dvoje brukaju normalan svijet. A to što neko ima potrebu da njih i da se sa njima identificira po "etničkoj" liniji, to je njihov problem.

Zoma

Naravno da se treba testirati!Milanče nek bude zamorac kad toliko vjeruje vakcini!

071

@He Ne znam što se meni obraćaš, i to još u množini. Što se mene tiče, primitivac je primitivac, kriminalac je kriminalac, nacija je samo izgovor. To što se ti identifikuješ sa nekim od njih, i što ti je komunikacija i razmišljanje na nivou fudbalskog navijača, to je tvoj problem.

071

@He Samo potvrđuješ moju tezu :). Nisi ti neke vele pameti, vidim ja.

Hahahahaha

E čuj muškarci pravi.....hahahahahahahahaaaa

Al brate....

Istina je, Savjetniče da ni Turopoljka nije ništa manje odvratna od tebe....a to vala nije lako biti! Dijelite prvo mjesto na listi ogavnih vas dvoje!

Lutkar

sta li ova debela spodoba vidi u ogledalu kad stane ispred njega? da li je nekad neko gledao Mapet Sou? zbog lose Alijine taktie na terenu i van njega, rezultat ostaje konacan 49% za Srbe : 4 kantona u FBiH za vas muslimane.

3333

Ma da, ova žena priznaje samo visoke pakistanske standarde, to je svima poznato! Sramota me je što me ova glupača predstavlja!

/ Najnovije