Mijatović: "Zašto nema zastave BiH? Otkažite Lavrovu gostoprimstvo!"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

U BiH više neće biti nijedan naziv bilo čega "Srpski", "Hrvatski" ili "Bošnjački" !!! Dokle je god tako, mira i pomirenja nema. Može biti samo BOSANSKI ILI BOSANSKOHERCEGOVAČKI, jer se ova zemlja zove Bosna ili nikako neće ni biti bilo čega a ako treba ratovaćemo do sudnjeg dana. Ništa u ovoj zemlji nije srpsko!!!

chim

U Državi Bosni i Hercegovini NE MOŽE i NE SMIJE biti NIKAKAV dio teritorija koji samog sebe zove nekakvom REPUBLIKOM i neće ga biti više, niti smije biti bilo kakvoga teritorija koje se smije ili može zvati po JEDNOM narodu. TO NIKAD NEĆE POSTOJATI I NIKAD NEĆE BITI POŠTOVANO NI PERCIPIRANO KAO BILO ŠTA OZBILJNO

Nema

Otkazati ovom degeneriku posjetu. Sam je vidio da nema drzavne zastave i nastavio je sa sastankom. A i ne vidim da se cetalji vulin i vucko sad nesto ocituju

Ddd

LAVROVU ULOZITI USMENI, PA I PISMENI, PROTEST.

Anti lavorov

Da ova dvojica naših lola imaju muda da otkažu posjetu ovog lavorova zbog svega što radi pa nek se sastaje sa portirom pred vratima predsjedništva .Ovom laktaškoj đukeli koja moli da ga se smjeni ne dati to zadovoljstvo da ispadne smrdski eroj nego ga pustiti da ukine on sam svoj genocidni svinjarnik.

Gost

Lavrova već uhvatila panika. Ohladite malo.

Sasa

Ne treba Lavrova za ovo kritikovati vec fino hapsiti za nepostivanje ustava odgovorne. Rusija je bitan faktor i treba imati odnose sa njima.

Ba

Vidi Vojina 'patriote' i ekavice...

0005

Građanska država. Bez entiteta i kantona. Državna i opštinska vlast. Srednji dio vlasti pet ekonomskih regija (https://serda.ba/assets/upload/KARTA.jpg). NATO članstvo za sigurnu budućnost sve naše djece. EU članstvo za napredniju budućnost sve naše djece.

007

Hahaha, kakva budala i licemjer ovaj mali Mijatović. Baš nas nasmija!

Habuhabuhabu

Dajte mu na poklon listu imena Rusa koji su ucestvovali u genocidu.

nasvasta

Doćekati ga zastavom sa ljiljanima ,e to bi bili pravi državnici.

rw

U BiH više neće biti nijedan naziv bilo čega "Srpski", "Hrvatski" ili "Bošnjački" !!! Dokle je god tako, mira i pomirenja nema. Može biti samo BOSANSKI ILI BOSANSKOHERCEGOVAČKI, jer se ova zemlja zove Bosna ili nikako neće ni biti bilo čega a ako treba ratovaćemo do sudnjeg dana. Ništa u ovoj zemlji nije srpsko!!! ka chim NE ova zemlja se zove Bosna i Hercegovina pa malo smanji gas kad laprdaš!

Gost

Je li ovaj Mijatović nešto kao Komšić?

Xy

A ko vam je taj Vojin?

Aferim Vojine

Da je ovakav odnos svih pravoslavaca, meni ne bi bila problem ni Jugoslavija. Ali....

HERA

Treba da bude nasa zastava. Ako Mile u svom kabinetu ne zeli zastavu BiH, neka lijepo da ostavku na mjesto Predsjednika predsjednistva te iste BiH i neka u svom kabinetu drzi, ako hoce, i zastavu Tunguzije. Ne moze jare i pare. Ali, sto se niko be buni kad u nasoj drzavi, u Zenici, stotine praznoglavih budala masu turskim zastavama, padaju na koljena pred Erdoganom, i sl. ? Ne mogu postojati 2 arsina.

Halo

A koja to vaša zastava, jadnici! Pa i to su vam stranci naredili, i odobrili. Bez stranaca ne smijete prdnuti. Ne provaljujte se više bijednici nebitni! Šta vi uopšte umišljate ko ste?! Niko i ništa!

/ Najnovije