HDZ bojkotuje izbore u Travniku: "Nećemo da biramo nekog novog Željka Komšića"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Bojkotujte i u Mostaru . U Travniku nemate nikakve sanse na izborima i odmah glumite uvrijedjenu mladu !

Koel

Sta cete vi birati majmune jedan nema vas 20% u travniku i nesta bi vi birali manjino tisina

Gost

Golemo je bilo od Bošnja da i kada im je kandidat za načelnika umro oni su nastavili glasati za njega. Možda su mislili da će ga izborna pobjeda oživjeti.

Moks

Pa dobro ,da mislite na narod a ne samo na svoje fotelje i kako ćete ukrasti što više ,ne bi vam Željko smetao,aliŽeljko ne podržava torove ...i budali dosta .

Pih

Sta cete vi birati majmune jedan nema vas 20% u travniku i nesta bi vi birali manjino tisina ka Koel Pa tako je i u Srebrenici, i Doboju, pa vi hoćete ns silu vlast! Ako ne možete, onda ne date drugima. Pigana ste sorta!

Pih

Pogana sorta

Ko

Zbog ovakvih ko koel nikad BiH nece uspjeti.

/ Najnovije