Dodik ponovo veliča Mladića: On nije zločinac!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ghost

Ti NISI i NIKADA neces biti predsjednik naroda!!! Ti si samo los produkt, odpad itd. Ali jos malo i odlazis na zasluzeni odmor. Jos malo.

Kazi istinu

Dabogda ti mladic ucinii sto je ucinio Bosnjacima pa ga proglasi herojem,isti ste vi i ti dodik i mladic

Mirko S. Kojotovski

Dodik je zadnjih desetak godina mimo svoje pameti nešto zamislio u svojoj glavi i sada mimo svoje volje se toga drži iako duboko u sebi sve zna šta je i kako je. Nije se lako boriti protiv istine a ne znam ni zašto to radi ???

Hugo

Manite se vise ove budaletine koja samo provocira i dize tenzije. Predsjednik Predsjednistva ? Da li iko vidi ovaj nonsens? Ima li na svijetu ijedan ovakav predsjednik? Izgleda da vama iz radiosar odgovara da stalno objavljujete gluposti ne bi li kromanjonci sa IQ 60 mogli ispoljavati svoje frustracije i monstruozna izivljavanja lajuci na druge narode dok sami aminuju ulice nazvane po ustasama.

Nekadašnji gradonačelnik Beograda i historičar Milan St. Protić

Protić je rekao da je zločin u Srebrenici neoprostiv jer su ga učinili Srbi, odnosno "nekrsti" na čelu sa Ratkom Mladićem. - Oni su obrukalu ovu naciju za sva vremena – kazao je Protić. Zločini protiv Bošnjaka u cijeloj istočnoj Bosni, koji nisu bili u mogućnosti da se brane, je, dodaje, ljaga na srpskom obrazu za sva vremena. - Osamnaest hiljada momaka je poginulo pod Mladićevom komandom u Bosni za tu Republiku Srpsku. Niko im nije spomenik digao, a plakali smo ovdje i kukali da li će on da ide u Hag ili ne, da li je sud pravedan ili nije. Je li to srpski oficir? Srpski oficir ide tamo dobrovoljno i kaže: "Meni ne treba odbrana, ne treba mi ništa. Sudite mi koliko god hoćete. Ja sam tu da odgovaram. Ja sam rat izgubio. Moji vojnici su izginuli." On se krio kao posljednji bijednik, ko baba neka, po rupama i po podrumima. Kad su ga naizad isporučili poslije deset godina, kenkao je tamo. Sramota jedna za srpski narod. To oficir? To Srbin? To komandant? To nije ništa. E, to smo danas postali i njega slavimo. Takvog bijednika mi slavimo – izjavio je Protić te dodaje: - Ako su nam idoli Arkan, Mladić, Karadžić, Milošević, Šešelj i njima slični, nije ni čudo što ovako prolazimo – poručio je.

Sss

DODIK NIKAD NE BI BIO OVO STO JESTE DA DA MU NIJE BILO MLADICA.

NB

Vrana vrani oči ne vadi!

ja

Zatvoriti ga zajedno sa njim pa nek dozivotno zale iza resetaka

Aland Ford

Za nas Srbe Mladic je bio i ostao heroj bez obzira sta sarajevska mahala misli. Za sudbinu koja je vas muslimane zadesila 90-ih je kriv Alija koji je htjeo da napravi islamsku drzavu. Sto prije shvatite da se nikad necete docepati Republike Srpske i da je od cijele BiH vasih samo 23% bice svima lakse. Tako je Alija potpisao u Dejtonu pa se sad slikajte.

Džasmin

Gruf. Ako vi u budućnosti želite napraviti zločin i genocid onda ste i vi zločinci i genocidaši a to znači da ste isti bez razlike

Istina

General Mladić je častan čovjek i oficir, koji se borio protiv islamskog fundamentalizma, koji sada vlada u federaciji BiH, a ima ambicije da vlada cijelom BiH!

Džasmin

Istina je da si ti budala

/ Najnovije