Demokratska fronta: Smanjiti plate izabranim zvaničnicima

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ilegalac

kakvi idioti DF. Čuj povećati plate policajcima. Onim što ne znaju maske pravilno nositi, i što hapse novinarke koje ih snimaju? Što tuku momka koji zakasni 5 minuta ući u stan? Mrš stoko, sluge režima i policijske brutalnosti, idete na smeće historije 2022.

R

Rece smrad koji je 4 godine primao preko 5 hiljada mjesecno a nije postavio ni jedno potanje ili nesto predlozio. Nula, zero, nistica, nada....jad

Guest

Policija cuva stolice. Potrudite se (novcem) osigurati lojalnost da ostanete na vlasti. Inace pendrek bije rulju...nema naroda, to je rulja....

primjerom!

Pokazite to vlastitim primjerom!

Podsjetimo

Dva od regularnih policijskih organa jednostavno su slabo opremljeni. Pogotovu SIPA mora za svoje nadlezhnosti biti mnogo bolje naoruzhana i opremljena poput FBI u USA.

/ Najnovije