Ćamil Duraković: Sačuvali smo naše dostojanstvo, hvala vam i ponosan sam

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Šta kaže Naser?

Radnik CIK-a

Bas me zanima koga ce konverit Zivkovic sada optuziti i za Srebrenicu, kao i za Doboj gdje njegovi srpski puleni dozivjes nevidjen poraz. SDA absolutno protjerana iz svih gradova! Ostaje im jedino da se u kampu Lipa kandiduju za gradonacelnika i u migrantskom centru u Blazuju.

Gost

Ima li neko od srebrenickih lidera da nije milioner!?

husker

bilo im se mrsko peglat iz sarajeva iz tuzle oko srebrenice

Nbs

Znaci vas 166 zivi u srebrenici a 3 hiljade u sarajevu vogosci reljevu ilidzi itd

radiosarajevo

Izbori su po želji Dodikovog brata Valentina Inzka.

JA1

Izbori u Srebrenici su svakako neregularni još od kraja rata. Pobili su preko 8000 glasača i sad pobjeđuju na izborima. Ovi koji su ostali mesetare već odavno zajedno sa svojom SDA

Sramota

Ma da. Bolje se "dostojanstveno" povući, nego sramno izgubiti. Nije bilo stranaca da vam donesu pobjedu na dlanu, kao što ste i navikli. Ko će odgovarati što ste državi i narodu napravili nepotrebne troškove, ovim nepotrevno ponovljenim izborima?!

/ Najnovije