Bivšem komandantu Žandarmerije Srbije zabranjen ulazak u BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Tako se radi svako govno koje negira genocid zabraniti ulazak u BiH .

@Ljiljan

I znači noga u bulju

Gost

Još bolje... pustiti ih da udju i onda ih uhapsiti, kao što to oni rade časnim gradjanima BiH.

Ljiljan

Još bolje... pustiti ih da udju i onda ih uhapsiti, kao što to oni rade časnim gradjanima BiH. ka Gost Upravo sam to htio da napišem!

Bosanac

Ovi srbi iz smrdije neznaju gdje im je mjesto zivotinje GENOCIDNE

ANTIFAŠIZAM

Dokle će ovi degenerici s ovog portala puštati ove fašiste, koljače i djecoubice da ovdje pišu svoje polupismene komentare?

Ma ja ba .....

krmci opet dolaze da rovare po Bosni ....... standardno .....

Drina je granica

Uvijek je Drina bila granica, uvijek će biti. Ovo je Bosna. Preko Drine je Srbija. Na Drini ćemo napraviti zid visok 50 metara bez propusta i zatvoriti sve mostove da u ovu zemlju više pogan ne dolazi iz te smrdljive pokvarene djecoubilačke genocidno silovateljske zemlje. Drina je granica i biće dok je Drine!

Drina je granica

A ako ovo svinjsko govno bude u BiH primjećeno, biće vezano i deportovano preko Drine. Nek on ulazi, biće izbačen. Ako mu glava na ramenima u Bosni slučajno ostane.

@Brato

Uvijek je Drina bila granica, uvijek će biti. Ovo je Bosna. Preko Drine je Srbija. Na Drini ćemo napraviti zid visok 50 metara bez propusta i zatvoriti sve mostove da u ovu zemlju više pogan ne dolazi iz te smrdljive pokvarene djecoubilačke genocidno silovateljske zemlje. Drina je granica i biće dok je Drine! ka Drina je granica Da, u Srbiji inače žive samo Srbi(Pravoslavci) drugih religija nema Bošnjaka iz Bosne . Baš glupo razmišljanje

/ Najnovije