30. godina od Markala: Tužilaštvo BiH nije podiglo nijednu optužnicu za zločin

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zna se ko je odgovoran

ZB

Prometej

Alija je umro. Ne mozete da ga tuzite. On je naredio da se granatira neduzan narod. Granatiranje izvrseno negdje oko Prve gimnazije. Poslije rata ste pomjerili mjesto gdje je pala granata da bi bilo uvjerljivije da su Srbi to gadjdali sa svojih polozaja.

Duduk

Alija je umro. Ne mozete da ga tuzite. On je naredio da se granatira neduzan narod. Granatiranje izvrseno negdjje oko Prve gimnazije. Poslije rata ste pomjerili mjesto gdje je pala granata da bi bilo uvjerljivije da su Srbi to gadjdali sa svojih polozaja. ka Prometej<< Promaja te prošiśa kroz gloovu(glavu) i pošto nema ništa u glavi pišeš ove gluposti

Bosanac

Ovo nisu ljudi napravili ovo samo mogu zivotinje zlocinacke smrdljive genocidne srpske truhle srbende

Role

Zato što je bošnjačka krv jeftina. U ratu borac A.BiH ošamario Srbina i osude ga na 5 godina. Srbi pobiju ljude i nikom ništa. Ovo je dokaz da ovakva entitetksa BiH nije moguća i zato entitete treba ukinuti i uvesti uz pomoć Britanije i USA novi ustavni poredak pa šta košta da košta.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije