Željko Komšić čestitao Elvedini Muzaferiji na velikom uspjehu: 'S radošću sam iščekivao tvoj nastup'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dva ste svijeta različita

Crni Komšiću, ti i tebi slični iz parazitske faune "političke elite", antipodi ste Elvedini, Lani, sestrama Sipović . Ove djevojčice i djevojke grade i pronose ime BiH širom svijeta. Ti i tvoja bratija rušite i razgrađujete, tovite se u foteljama i na račun naroda. A poznati ste u krugu porodice te ne postojite za ostatak svijeta. Beznačajni anonimusi, čim pređete granicu države od koje vampirski živite.

Kao i ja sto s radoscu iscekujem

kada te vise nece biti na politickoj sceni te tzv. beejhaa.

tri šestice

Kao što i ja jedva čekam da ovi malobrojni hercegovci konačno i zvanično postanu nacionalna manjina. Mislim, svi znamo da je taj tkzv. narod već u broju koji odgovara statusu nacionalne msnjine. Samo čekamo da neko i zvanično kaže, pa nema vas bi ste imali status naroda... I to je to...

***

***

666

............................... pa ti oslobodit cijeli sjeverozapad tzv BiH. Sta moramo koji moj bit u bejha, pa je li tako? Fino uzmemo oruzje i dodjemo se borit za mladomuslimanske interese, ha ja. Kao sto smo vec uradili 1995. ka Ma ja, kad bude opet frka mozemo doc iz HR Pa bolan jesi li ti ikada u životu razgovarao sa Hrvatima? Pa vas Hrvati mrze više od Srba! Pogledaj komentare na index hr ili bilo kojem osim U portala... Pa skoro da mi bude žao ovih jadnika koji za sebe kažu da su Hrvati - a koliko i kako te jadne hercegovce mrze Hrvati. Pa to je patološka mržnja...

Nisi čestitao Baracudama

na osvojenom svjetskom prvenstvu. Sram te bilo i stid. :(....:D

***

***

Opet ovaj balija iskace.....

Valjda nam RSa pokusava opravdat zasto uzima onoliku placu i naghuzava se po Vlasicu? Uglavnom, nebitan lik, has been, ide on ubrzo b****ye. Covke ce mu isprasit dupe jednom zauvijek.

/ Najnovije