Edin Forto: 'Napravit ćemo skijalište dostojno uspjeha koje Elvedina Muzaferija postiže!'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

A gdje moj dragi Forto,gdje,kako?? Sta lupetas?? Koju studiju isplativosti ste napravili? Upucavate pare na Bjelasnicu a snijega ni za lijeka?? Bolje pare upi ajte u bazene i kosarkaska i rukometna igralista da barem.neki hajr vidimo! Za cijenu zicare na Bjelasnico je svaka opstina kantona mogla dobiti bazen a ne da samo privilegovani mogu skinayi kada i ako ima snijega. Koliko dana je staza na Bjelasnoco u zadnjih 5 godina bila u upotrebi??? Malo analizirakye,odradite studije a ne lupetaj i ne trosi NASE pare nije ti to dezerterska babovina!

Jose

Hocete ko trolebus za vogoscu isto

Prolaznik

Ma jok Forto, betona nam još izlijte na Bjelašnici, uništite i ovo malo prirodnih ljepota što nam je ostalo. Manite se bogati tih praznih riječi i floskula kad ljudi uspiju.

Bestidnik

Tako je Forto oči moje lijepe.. Samo ubiri bestidno poene na temeljima tudjeg truda, zalaganja, ulaganja.. Sramota je da to sto najavljujes treba biti ekskluzivitet.. Ne prave se dobrim skijalištima šampioni već strategijom od vrtića pa naviše..

/ Najnovije