Bosanac Mirza Nikolajev nastavio oduševljavati Kineze: Snimak je veliki hit

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zasto?

se Mirza ne vraca kuci ako je zavrsio sa takmicenjem? nece valjda tamo jos dvadeset dana zjale prodavati, i na ciji racun??

Querc

To je naš šampion Klotz, rodila majka nekulturnog i bahatog od oca sarajlije, što ne mogu ove šuplje!! Idi mali posmatraj druge kako se takmiče pa nauči nešto!!

Trone

To je naš šampion Klotz, rodila majka nekulturnog i bahatog od oca sarajlije, što ne mogu ove šuplje!! Idi mali posmatraj druge kako se takmiče pa nauči nešto!! ka Querc mamlaze sam je rekao da je sanke tek dobio i da ne ocekuje nikakav rezultat jer se na njih mora navikavati a i osim toga bio je bolestan. Nego da te pitam sta si ti uspio u svom jadnom zivotu jesi li osvojio i jednu medalju u bilo cemu, jel radis uopste posto vidim kako omalovazavas dugogodisnji trud i rad momka koji je bio najmladji na takmicenju gdje su se takmicila 34 najbolja sankasa na svijetu i to je ogroman uspjeh. Lijep pozdrav nadam se da ces shvatit kakav si retard.

Querc

To je naš šampion Klotz, rodila majka nekulturnog i bahatog od oca sarajlije, što ne mogu ove šuplje!! Idi mali posmatraj druge kako se takmiče pa nauči nešto!! ka Querc mamlaze sam je rekao da je sanke tek dobio i da ne ocekuje nikakav rezultat jer se na njih mora navikavati a i osim toga bio je bolestan. Nego da te pitam sta si ti uspio u svom jadnom zivotu jesi li osvojio i jednu medalju u bilo cemu, jel radis uopste posto vidim kako omalovazavas dugogodisnji trud i rad momka koji je bio najmladji na takmicenju gdje su se takmicila 34 najbolja sankasa na svijetu i to je ogroman uspjeh. Lijep pozdrav nadam se da ces shvatit kakav si retard. ka Trone<< E da ti mamlaz i retard nešto kaže, ovaj Klotz godinama trenira kao što pišeš, a ako je dobar onda bi uz nove sanke bio još bolji da je vježbao, a ja govorim o karakteru ovog mladića da je nekulturan i bahat, u svom naselju se tako ponaša, a ne može se od lošeg takmičara napraviti bolji ako ga odjednom svi hvale. Hvalimo mi tako i Zmajeve a oni ništa živo nisu prošli, ni jedne kvalifikacije. Znači zalagati se a ne hvaliti se...ovo mu je izgleda najbolje što može postići.

/ Najnovije