Australija je odlučila: Novak Đoković će biti protjeran

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Heh, niti je Dzoker jaci od BigPharme niti je bilo neocekivano... Poruka je - idemo sheeple, bez vakcine (4) nema ni slobode. Jos ako Novak primi, sad divce ili prave ima da nam svima bude jasno sta I Kako. Buducnost ??? Boot on your face Baby, forever. Lulz.

Dzaba se snajka slikala u gacama i citirala Bibliju!

.

General Mojt Egadjo zvao Srdjana da se izvine

.

Isto se to desilo Isusu, jelde Srdjane??

.

Lijepa

vijest na sabahu! Pokazati djikanima da se zemlja ne vrti oko smrdije!

Kuronja

Podmukli (po)četnik sa pelikanskom vilicom koji samo čeka pogodan trenutak da to I dokaže a to slijedi uskoro kada odu sponsori!!!

Crna guja

MRKOMIR I. - Prva hrvatska himna, spot-youtube https://m.youtube.com/watch?v=iNvN7fN23cY

Vidimo se u emisiji "Kucamo na vrata zaboravljenih asova". Glavonja arogantni.

.

Lib.it

Ne razumijem ovoliku mržnju, svako je slobodan da odluči šta će da stavi u sebe ....

Genga

Žao mi je Novaka ali prije svega treba biti sportista a ima ko da se bavi naukom i zakonima. Možda je u pravu, možda nije ali ne bi mu ništa bilo da se i vakcinisao. Ljude ujedu kojekakve živitinje, skakavci, zmije, komarci,otrovni pauci pa im ništa ne bude a ne nekoliko mll. neke bezbojne tečnosti..

Nisam robot

" Vaša mržnja pretvorena u električnu energiju, mogla bi osvjetljavati gradove i gradove " Nikola Tesla ( terorista i genocidaš )

@Nisam Robot

Sta ocekujes!? Ljubav? Nakon genocida koji su pocinili njegovi sunarodnhaci! Nije se nikad ogradio!!

Dudek Krivousti Njofra

Djikanijada cetnicarenje obicno...

Nisam robot

Niste se ni vi ogradili od Herende, ubice Boška i Admire, ne da se niste ogradili nego ni ne spominjete....

Gamalej

Zakon, pravna drzava. Hm....sve to stoji, i to treba postovati. A sta ako sutra zakon kaze ubiti nevakcinisanog nije zlocin (vidjeti zakone USA proslog vijeka kada su crnce tamanili kako im je cejf bio). Da li cemo onda slaviti te zakone, pravnu drzavu. Zapitati se kakav je to zakon koji ne dozvoljava zdravom covjeku uci u zemlju. To ko ne vidi, sutra ce podrzati i holokaust, jer je i on bio ozakonjen i dosljedno sprovodjen u vrlo dobro sredjenoj drzavi Njemackoj od 1933 do 1945. Nebitan je Djokovic, bitna je logika gdje sve ovo vodi u razvijenim drzavama. 4 doze godisnje medicinski apsolutno nisu opravdane, a doci ce zakon koji ce reci MORAS. A kad dodju po vasu djecu, pitacu vas hocete li postovati takav zakon.

fgfguhijilj

Ne moraš zamišljati mili, pročitaš kuran ;)

@Kuronja

Mozes ga voliti ili nevoliti ali se rugati njegovom zgledu nije lijepo! Onakav je kako ga je Bog stvorio!

Khal Drogo

Тенис је само игра, спорт, некад и нешто више. Некад и политика упетља прсте. Новак је ову битку против исквареног политичког система изгубио. Велики шампион и људска величина, величину показује и уљудном, умјереном изјавом, након свег разапињања кроз које је прошао. И тако није никад бирао пут већине, пут конформизма, бирао је свој пут, Новаков пут, пут пун препрека и посут трњем. Зато је постао то што је постао. Идемо даље, након саге, исцрпљивања, шиканирања и мрцварења, слиједи период опоравка, да се ментално врати у нормалу, да остави ову епизоду иза себе: Надати се да ће успјети и да ће наставити писати спортску историју.

Azazel

Zakon, pravna drzava. Hm....sve to stoji, i to treba postovati. A sta ako sutra zakon kaze ubiti nevakcinisanog nije zlocin (vidjeti zakone USA proslog vijeka kada su crnce tamanili kako im je cejf bio). Da li cemo onda slaviti te zakone, pravnu drzavu. Zapitati se kakav je to zakon koji ne dozvoljava zdravom covjeku uci u zemlju. To ko ne vidi, sutra ce podrzati i holokaust, jer je i on bio ozakonjen i dosljedno sprovodjen u vrlo dobro sredjenoj drzavi Njemackoj od 1933 do 1945. Nebitan je Djokovic, bitna je logika gdje sve ovo vodi u razvijenim drzavama. 4 doze godisnje medicinski apsolutno nisu opravdane, a doci ce zakon koji ce reci MORAS. A kad dodju po vasu djecu, pitacu vas hocete li postovati takav zakon. ka Gamalej Nedic, Judenfrei - Banjici...jesu se borili Prle, Ljotic I Tihi ali eto

@ gamalej

ne postoji dokaz da je zdrav, tj. da nije zarazen, jer se nije testirao, a oni ne vjeruju da je prebolovao.. cisto kao dan.

IslamJePobijedio1389Godine

Australija ga deklarisala pravno ko americki Tomahawk zgradu vojne komande Vojske SRJ. Svetosavska kopilad sad cmizdrite i placite. Zovite vaseg Putina, Lukasenka, Zorana Milanovica, Janeza Jansu, Viktora Orbana da vam pomognu ahahahahaha. Smrdljivi svetosavski genocidni okot

Risto

Ne daj Kosovo!

/ Najnovije