Vila Novaka Đokovića oduzima dah: Kućni interijer oduševljava, ali jednu sobu niko ne smije snimiti

0
Radiosarajevo.ba
Vila Novaka Đokovića oduzima dah: Kućni interijer oduševljava, ali jednu sobu niko ne smije snimiti
Foto: Instagram / Novak i Jelena Đoković

Teniser Novak Đoković kupio je kuću u Španjolskoj zbog odličnih uvjeta za život, a ovako izgleda obiteljsko gnijezdo u koje se vraća nakon svih turnira.

Novak Đoković preselio se u Španjolsku prije četiri godine, a njegova vila u Marbelli pravi je raj na zemlji.

Prostire se na hiljadu četvornih metara i ima deset spavaćih soba, prostrani dnevni boravak, teniski teren, bazen i - što je Novaku vrlo važno - teretanu opremljenu po najsavremenijim trendovima.

Velika policijska akcija u BiH, uhapšene tri osobe zbog droge: Otkriven njihov identitet

Velika policijska akcija u BiH, uhapšene tri osobe zbog droge: Otkriven njihov identitet

Kuća bračnog para Đoković u Španjolskoj ima veliku okućnicu kako bi što više vremena provodili vani s djecom. S njihovih terasa pruža se prekrasan pogled na Sredozemno more.

Cijela vila je projektirana tako da jamči potpunu privatnost i udobnost, kao i vrhunske uvjete za trening i odmor. Ovdje su Đokovići provodili najviše vremena za vrijeme pandemije u iznajmljenoj kući, ali im se toliko svidjela da su je odlučili kupiti.

Svi koji su vidjeli ovu prekrasnu vilu posebno su oduševljeni kuhinjom u kojoj su bijeli ormarići i trpezarijski stol u kombinaciji s vatreno crvenim modernim stolcima.

U spotu Luxonomista snimljeni su mnogi dijelovi kuće Novaka Đokovića, pa čak i spavaća soba koju dijeli sa suprugom Jelenom. No, ono što u ovom videu ne vidimo su dječje sobe sina i kćeri. Stefan i Tara uživaju u djetinjstvu, dok se njihova privatnost čuva, piše lepaisrecna.mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije