Veliki gaf Eurosporta: Uz ime Novaka Đokovića stavili hrvatsku zastavu, pa se izvinili

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fishek10

ne nasjedati na provokacije

Ma dobro

Iz njihovog ugla to i jest ista stvar.

Hana

Sta ima veze. Mati mu je Hrvatica.

Upravo sam nesto slicno htio napisat.

Sta ima veze. Mati mu je Hrvatica. ka Hana ........................... Ima naravno veze i izvinuli su se za to, ali hajde da kazemo, manja je greska, nego da su mu prilijepili neku zastavu s kojom nema nikakve veze. S ovom ima cak i jako dobre veze preko majke koja je Hrvatica. Ali da treba da budu precizniji, treba.

Kako su se izvinuli,

........................... Ima naravno veze i izvinuli su se za to, ali hajde da kazemo, manja je greska, nego da su mu prilijepili neku zastavu s kojom nema nikakve veze. S ovom ima cak i jako dobre veze preko majke koja je Hrvatica. Ali da treba da budu precizniji, treba. ka Upravo sam nesto slicno htio napisat. Je l kao iz pecine pa se vinuli u nebesa. Vidis ti koja je to bagra. Mejsto da su se fino izvinili oni tako.

¨mejsto¨ da se zapitas je li mozda greska u

Je l kao iz pecine pa se vinuli u nebesa. Vidis ti koja je to bagra. Mejsto da su se fino izvinili oni tako. ka Kako su se izvinuli, ............................................. kucanju, ti tako..... Vidis, ¨i¨ i ¨u¨ su na mojoj tipkovnici jedno uz drugo, nije tesko promasit, slicno kao i ti sto si zamijenio redoslijed slova....

/ Najnovije