U Visokom dr. Osmanagić i Đoković upravo otvorili novo "svjetsko čudo" u ovom dijelu Europe

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Kako ide onaj tekst, koji četnici nosaju na majcama "na kolena pred srbina!" Red bi bio da se visočani i ostali gosti, duboko ponizno, sagnu, poklone i zahvale, najuspješnijem srbinu i još važnije članu nebeskog naroda. To je najmanje što mogu da urade za ovu čast, koju im je priredio ovaj new age ******!

Pehlivan

Ah, da! Nadam se da je Nole ponio sa sobom onu čuvenu čičinu rakiju, sa Ravne Gore, da potegnu visočani i gosti, nakon egzibicionog meča, i da se se izljube brate, tri puta naravno! ;)

Ime

CRO-MAGNON - kromanjonac iliti špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Najstariji narod u Evropi, kojeg su Franci i ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u seobama naroda... HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba!

Duduk

Vidim da su dijaspore patriote na haparatima(aparatima) i njima ko osobama puni mržnje ovo šok jer bi oni više voljeli da se mi ubijamo a oni da navijamo preko tv iz dijaspore. I tako umjesto rata(što je trebo biti u proljeće) ovi se druže i igraju tenis

Duduk

>>Vidim da su dijaspore patriote na haparatima(aparatima) i njima ko osobama puni mržnje ovo šok jer bi oni više voljeli da se mi ubijamo a oni da navijaju preko tv iz dijaspore. I tako umjesto rata(što je trebo biti u proljeće) ovi se druže i igraju tenis...

Nik

Vidi faca, ostali samo ruzni i glupi. Ne bih se vratio za milijardu eura

Niki

>>Vidi faca, ostali samo ruzni i glupi. Ne bih se vratio za milijardu eura ka Nik

Niki

Niko te i ne zove. Otvaranje teniskog terena se povezuje s tim ko je ko, kakav je, lijep, ružan. Nevjerovatno

Nino

Bravo! Buducnost je u ovakvim projektima ❤️❤️

Duduk

Nik; A zato si ti i takvi ko vi ste tako lijepi sve manekeni.

/ Najnovije