U Beogradu i danas skup podrške Ðokoviću: Otac ga ponovo poredio sa Isusom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

crnogorski četnik

TOTALNO PROSVIRAO! sad se vidi na koga je mali četnički glavonja,... na đikana starog!

čudi me da energija iz bosanskih piramida ne djeluje!

a mali čletnik se tako napajao energijom onog piramida-dripca, ahahahah. bolje da je australcima čitao deretića, ahahaha, glavati nole JE TOTALNI IDIOT !

PapeMehlem

Koja dalabu...koji su ovo opasni mitomani i kultisti...zive u paralelnom univerzumu, gdje 1. Srbi su glavni i najbolji u svemu i 2. Srbi su zrtve svega i svakoga.

DUDEK Krivousti Njofra

Obični djikanluk...samo motka djikana dovodi u red i spašava SRBINA

Papanluk do Tokija, Srbija ko Nokia

Jes, sjecam se kad su Isusu donijeli jelo bez glutena i sim karticu.

Dodik

Да зна була каква је сланина, никад не би љубила Турчина Ја сам рођен ђе џамије нема, муслимане мрзим од малена Ој Туркињо, ђе су ти димије, у четника око реденика Кад подгојим Милоша и Марка, поћераћу Турке са Осмака

/ Najnovije