Tragom informacije da Novak Đoković gradi kuću u Bosni i Hercegovini: 'To je stara vijest'

4
A. S.
Tragom informacije da Novak Đoković gradi kuću u Bosni i Hercegovini: 'To je stara vijest'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Semir Osmanagić i Novak Đoković

Mediji u Srbiji objavili su u nedjelju, 31. marta, da je Novak Đoković ozbiljno počeo projekt izgradnja kuće u Visokom, a ista bi se trebala nalaziti u blizini parka "Ravne 2" koje srbijanski teniser posljednjih godina redovno posjećuje.

Novak Đoković već nekoliko godina dolazi u Visoko kako bi posjetio arheološki park, odnosno bosanske piramide. On je poručio da tu itekako voli dolaziti i da je za njega to raj na zemlji jer pruža posebnu energiju.

Prvi teniser svijeta voli da meditira svaki put kada posjeti piramide u Visokom, te je oduševljen energijom koja se nalazi na tom mjestu i nije čudo što svaki put kada nađe slobodno vrijeme dođe u Bosnu i Hercegovinu.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Koliko je Đoković oduševljen s onim što Visoko nudi, najbolje pokazuje informacija da, navodno, želi da izgrati kuću u tom gradu.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Semira Osmanagića, vlasnika Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", kako bismo saznali informaciju više i dobili potvrdu ovih navoda.

Novak Đoković i dr. Semir Osmanagić
Foto: Privatni album: Novak Đoković i dr. Semir Osmanagić

Osmanagić je bio kratak, ali i filigranski precizan, kao i svaki put kada je prijateljstvo sa Novakom Đokovićem u pitanju.

"Informacija da Nole gradi kuću u Visokom nije tačna. To je stara vijest sa nagađanjima 'izvora'. Piše se o gradnji kuće, tek toliko da se ima šta pisati u Novaku Đokoviću", bio je kratak Semir Osmanagić za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije