Novak Đoković dobio vizu, ali nije gotovo. Vlada ponovo odlučuje o suspenziji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravnik

Zbog farmaceutskog lobija, korumpiranih doktora, odanih politicara i medija elitama, sve i jedna drzava trenutno krsi svoje zakone oko eksperimentalne vakcinacije i covid mjera. Sve i jedna drzava je suspendirala ustav i funkcionisanje prebacila na krizne stabove i krizno djelovanje kroz donosenja niz diskriminirajucih uredbi koje se kose sa zakonima, ustavom i ljudskim pravima. Sve i jedna odluka je sudski lako oboriva, ali je problem u masovnom krsenju zakona i prava na svakom koraku da je to nemoguce vise po sudovima ganjati i traje, dok oni svakodnevno izbjegavaju izmjenama uredbi. Ovo je histerija na putu otimanja slobode ljudima. Sve sto Australija radi je krsenje zakona, ucjene i fasizam...lako oboriv na sudu. Dokazao Djokovic.

Igranka

Ovako i mi iz BiH protestujemo i ukazujemo na kleronacionalisticko zlo iz Srbije, ali......

zz

čemu onda sud ako političari ne poštuju njegove odluke

zz

naravno ni političari u bih ne popštuju odluke ustavog suda kao ni evropskog suda za ljudska prava, pa nikom ništa.

I

Cemu sluzi sud ako politika ima prava iznad suda. Onda nema smisla imati sud nigdje. Novo normalno valjda, sta li.

Koli

Ako je ministar iznad suda, nek svi koji ne vole Dokovica razmisle sta to znaci.

Sunce

Pa, kolo srece se okrece...ne mozes uvijek dobiti sve u zivotu...ne mozes u Australiju bez vakcine, izgleda...Ali mozes u Pino Nature na Trebevicu sa cukom, za razliku od nas ostalih, za nas nije pet-friendly, iako je isti cuko i fakat se ne linja i piski na pelenu i cist je k'o suza...a macke mogu, vjerski propisi, valjda...kako za koga...to smo mi, u mnogome.

/ Najnovije