Stanković: 'Vrhunski sportaš i kreten. Konkurencija je jaka'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

Baš krelac i to vrhunski, nema boljeg hahaha. Ne možeš imati sve, talenat za tenis i pamet, jbg.

Traze

mu pasos Kosova, jer je on porijeklom sa Kosova, a Kosovo je samostalna drzava! Ma ja!

Mm

Hajmo sad xrtati murale za heroja.

Savo

'Ta ce Dhokovic , pa ipak je to covjek koji je zavrsio samo osam razreda osnovne.

Misho

Kakav neukusan komentar od Stankovica! Upotreba rijeci kreten ne prilici. Svi smo zaboravili humanitaran rad Novaka u vrijeme poplava u BiH. Njegovo ponasanje je pokusaj da se zaustavi diskriminacija po osnovu vakcinacije koja ima tendenciju da bude prisilna i na svaka 3 mjeseca. Da ne govorimo da se preboljenje bolesti ne tretira. Ovo je mnogo vise! Podrske Novaku!!!!

Borac

Podrška i poštovanje Novaku. Ovakve rijecu Stankovića ne zaslužuju prenošenje. Novinari, bavite se konstruktivnom kritikom ako takvo nesto jos postoji.

nole

Baš krelac i to vrhunski, nema boljeg hahaha. Ne možeš imati sve, talenat za tenis i pamet, jbg. ka Dandy mozes mu se samo sageti. Dovidjenja Bosno

/ Najnovije