Srđan Đoković: 'Novak se pojavio kao znak da Srbi nisu genocidan narod'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Onda mora da je usvojen...

....jer ti si znak genocidnog naroda jedan kroz jedan.

Au bre, pa Nole je srpski Isus

....Bravo, bre, Srle. Alal ti sajkaca.

Kako ono rece australska novinarka?

Podli, lazljivi *****. Jes, jes.

Srbi ***

I tacks .

061425

Kakav retard.

Bosanac

Jeste genocidne zlocinacke srbende smrdljive mrs iz Bosne u smrdiju corinu smrdite srbi pogani

.:.

Puno, puno ste gori...

Boske

Šta pričaš ti bre ,pa nemogu Noletovi uspjesi u svijetu tenisa izbrisati zločine i GENOCID koji su počinili pripadnici srpskog naroda a dobar dio Srba ćutke odobravao.Međunarodni sudovi su na osnovu činjenica presudili da BIO JE GENOCID i to se uči i učiće se u istoriji .

N

Sto srbadija uporno gura normalne srbe u isti kos sa ovim sto su genocid radili. Narod ne moze biti genocidan. Mada u srbiji ima dosta ovih koji bi jedva docekali opet da kolju

New age

Chetalj nista novo.

Katmandu

Ovaj čovjek rijetko priča ali kada priča kvalitetno lupi.

Opet poraze pretvaraju u pobjede 😂😂😂

....jer ti si znak genocidnog naroda jedan kroz jedan. ka Onda mora da je usvojen...

/ Najnovije