Prva izjava Novaka Đokovića nakon poraza na turniru u Banjoj Luci. Najbolje objasnio koji je razlog

3
Radiosarajevo.ba
Prva izjava Novaka Đokovića nakon poraza na turniru u Banjoj Luci. Najbolje objasnio koji je razlog
Foto: Anadolija / Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, nakon velike borbe morao da je pruži ruku Dušanu Lajoviću koji ga je savladao sa 2:0.

Odmah nakon meča, Nole je dao kraći komentar dešavanja na terenu u Banjoj Luci.

"Dušan je igrao veoma dobro. Ja sam bio na mnogo lošijem nivou. Sa ovakvom lošom igrom ne mogu da dobijem mnogo tenisera. Bio sam totalno van udarca, dosta sam bio ispod nivoa. Noge su mi bile trome", kazao je Nole.

Romi danas proslavljaju svoj najveći praznik: Đurđevdan, Hederlezi ili Jurjevo

Romi danas proslavljaju svoj najveći praznik: Đurđevdan, Hederlezi ili Jurjevo

Kazao je da je ipak vjerovao u pobjedu. 

"Ja da nisam vjerovao u pobjedu, ne bih došao da meč. Imao sam svoje šanse i nisam ih iskoristio. Igrao sam dosta pasivno i dosta grešaka sam napravio. Nije veliko iznenađenje da Dušan igra ovako dobro", dodao je Đoković.

Zatim je podvukao...

“Uvijek sam imao spor početak na šljaci. Nadam da ću u nastavku sezone zaigrati bolje i vrhunac forme doživiti na Roland Garrosu", kazao je Novak Đoković, koji se od turnira u Banjoj Luci oprostio u četvrtfinalu.

Dušaj je izborio čak pet poena zaredom i došao do velikog trijumfa i plasmana u polufinale, gdje ga čeka bolji iz duela Kecmanović-Lehecka.

Podsjetimo, danas ranije Damir Džumhur bio je blizu senzaciju u meču protiv Rusa Andreja Rubljova. Imao je 5:2 u prvom setu, ali je ostao bez trijumfa. I on je poražen sa 0:2 (5:7, 3:6).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije