Prva izjava Novaka Đokovića nakon oduke suda da će biti deportovan

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam robot

ko zna zašto je sve ovo dobro...mogao si proći kao Monika Seleš....čuvaj se ❤️ Nole

Kinez

Novaku slijedi krah karijere. Sponzori ubrzano odustaju od njega.svaki naredni korak se pazljivo prati. Na vrhu nema mjesta za sarlatane.

Koel

Krivotvorili u srbiji papire o zarazavanju covidom mosle ovi ludi a ocito ne znaju da imaju najvecu strogocu za ulazak na svijetu zato pa paaaa pa vucku placi

Khal Drogo

Тенис је само игра, спорт, некад и нешто више. Некад и политика упетља прсте. Новак је ову битку против исквареног политичког система изгубио. Велики шампион и људска величина, величину показује и уљудном, умјереном изјавом, након свег разапињања кроз које је прошао. И тако није никад бирао пут већине, пут конформизма, бирао је свој пут, Новаков пут, пут пун препрека и посут трњем. Зато је постао то што је постао. Идемо даље, након саге, исцрпљивања, шиканирања и мрцварења, слиједи период опоравка, да се ментално врати у нормалу, да остави ову епизоду иза себе: Надати се да ће успјети и да ће наставити писати спортску историју.

Vi

Sve bi bilo ok da su mu odmah rekli, nisi vakcinisan, ne možeš igrati. Ovako su napravili cirkus od svega i osramotili se kao država.

Nadimak

Eh moj Nole, ti jesi talentovan ali si dopustio svom ocu i ostaloj srpskoj nacionalističkoj bagri da te uvuku u politiku, i nagovore na gluposti i njihove sulude ideje. Ovo je rezultat srpskog nacionalizma i ekstremizma.

/ Najnovije