Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milione eura

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dje ga nes poznat? :))

Ljubo. Isti pogled, frizura (oups nije frizura, HAHA) i kljun... Dobar, dobar. Ne znam jeste li znali, ali izvanredan igrac saha isto. Uspio remizirat sa Vachier-Lagraveom (6. igrac svijeta!!!).... Dakle pametan i jak.

.:.

***

Mile

***

tuner

dnovinaru ti kao da ga okrivljujes. po tebi je vjecno trebao ostati izbjeglica i siromah je li? kao ovi sto su dosli u sarajevo. koji si ti rasista ulicar i iskompleksirana budala

user1676497609

dnovinaru ti kao da ga okrivljujes. po tebi je vjecno trebao ostati izbjeglica i siromah je li? kao ovi sto su dosli u sarajevo. koji si ti rasista ulicar i iskompleksirana budala ka tuner Jel ti boluješ paranoidnu šizofreniju?

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Faca mi nekako poznata, ali nisam mogao da se sjetim.

user1678856781

Znači ***** mu Bošnjakinja, krali nam katolički vlasi žene...odo zaplijeniti komšinicu Ivonu

/ Najnovije