Prelijepa Hrvatica precrtala Đokovića: "Novak mi je drag, ali..."

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ceca

Mislim da je Nole svojim rezultatima dokazao ko je broj 1. A ti nisi vjerodostojna da komentarišeš o drugim ljudima i njihovim mišljenju.. Tabela sve pokazuje,a Balkanska zavist i ljubomora je čudo. Samo napred Nole.

Novak Bosna

E bas njen komentar se pika i i jako je mjerodavan.

Fukodrom

Jos vise bi ljudi stalo na putu zbog tebe ali to nije tema...

Pirko

Naj gori su oni koji da bi sebe podigli moraju druge poniziti. Za ovu nisam ni čuo, a pratim tenis.

MIDA

Bravo ba.za naslov:hrvatica precrtala Đokovića!Tako se gradi animozitet među narodima.

Realno

Prava si ti Konjuh Noletu greska samo sto je Srbin I da da cujemo mi ovde u BiH kako ti i Federer svako malo donirate novac nekome ajd gia

/ Najnovije